17-03-2016, 11:08 AM
(17-03-2016, 04:00 AM)alitakin نوشته: با سلام.لیسانس عمران گرایش آب دانشگاه سراسری رتبه زیر ۱۰۰۰ معدل ۱۳،فوق لیسانس عمران دانشگاه آزاد گرایش مهندسی و مدیریت ساخت معدل ۱۵.۸۸. نمره پایان نامه ۲۰شدم ،۴ مقاله isi، یک مقاله isc و ۲ مقاله کنفرانس خارجی و ۲ مقاله کنفرانس داخلی فعلا دارم.۱۲سال سابقه کار تو پروژه های عمرانی کشور دارم.در حال گذراندن دوره تافل میباشم.که نمره خوبی بگیرم.قصد ادامه تحصیل تو همین گرایش دکتری عمران-مهندسی و مدیریت ساخت در کشور آلمان رو دارم.لطفا راهنمایی کنید.که با شرایط فوق آیا امکان پذیر است یا خیر.اگه احتمال ضعیفه بفرمائید غیر از آلمان میتونم برا ادامه تحصیل به کدوم کشورا فکر کنم که بتونم پذیرش دکترا بگیرم. آزمون ورودی نداشته باشه.ضمنا مهندسی و مدیریت ساخت رشته نو و جدیدیه که از گرایشای عمرانه و تو برخی از دانشگاهای معتبر دنیا داره تدریس میشه.با تشکر.
شما رزومه خوبی دارید بجز بخش مربوط به معدل دو مقطع گذشته! البته ممکنه اساتیدی باشن که کارهای پژوهشی برای اونها و تیم تحقیقاتی اشون مهم باشه و نمیشه دقیق گفت شانست اصن خوب نیست، به نظرم بهتره دنبال استاد بگردی اما باز تنها به المان تکیه نکن در کشورهای هلند، بلژیک و ایتالیا و اسپانیا هم شانس ممکنه داشته باشی. ازمون وروودی تقریباً بیشتر دوره های بین المللی (دکتری) در اروپا وجود نداره در بیشتر موارد همون مصاحبه با skype انجام میشه و یا همون ارزیابی رزومه ملاک قرار میگیره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public