(17-03-2016, 10:47 AM)Nima13465 نوشته: ممنون از پاسختونسلام دوست عزیز
اما من گفتم راهنمایی کنید نه اینکه مسخره کنید !
من دانشگاه آزاد بودم ولی فکر نکنم بچه های سراسری هم تحقیقات اصولی انجام میدن وگرنه شاهد این همه فروش پایان نامه در بازار نبودیم و وزارت علوم مجبور نمیشد لایحه ممنوعیت خرید و فروش پایاننامه رو به مجلس ارائه کنه
در مورد شیمی و داروسازی اطلاع دقیق ندارم فقط میخواستم منظورم رو برسونم که تحقیقات در مورد علومی باید صورت بگیره که با طبیعت در ارتباط هستن ، چون طبیعت برای انسان هنوز هم ناشناخته و پر از رمز و رازه اما در علم کامپیوتر چنین نیست و کامپیوتر کاملا محصول فکر انسان هست و تحقیق در موردش بی فایده است و تنها باید توسعه اش داد و بهترش کرد
موسس مایکروسافت هم ربطش به اینه که باید چشمهامون رو باز کنیم و ببینیم هدف از تحصیلات چیه ، آیا آقای بیل گیتس موفقیتش رو مدیون تحصیلات دانشگاهی اش هست !؟
آیا این همه دانشگاه که فوق لیسانس و دکترای کامپیوتر ارائه میکنن تونستن در مقایسه با خدمتی که بیل گیتس یا استیو جابز به دنیای کامپیوتر کردند ، کاری انجام بدن !؟
به طور کل عملکرد دانشگاهها رو در رشته کامپیوتر قبول ندارم و اگر هم میپرسید خب چرا میخوای فوق لیسانس بگیری دلیلش اینه که میخوام از این طریق اقامت بگیرم
از شما هم که سابقه طولانی در ریسرچ دارین ، خواهشمندم ما مبتدیان رو راهنمایی کنید
مطمئنا هیچ کس قصد مسخره کردن نداره در این فروم.
اما در رابطه به موضوعی که مطرح کردید چند نکته مهم وجود داره.
اول از همه: من هم کاملا با شما موافقم که چشمهامون رو باید باز کنیم و ببینیم هدف از تحصیلات چیه، ولی با بخش دومش کاملا مخالفم. آقای گیتس 100% مدیون تحصیلات دانشگاهیشون هستن، اون هم به دلیل اینکه اگر مثلا ایشون شیمی میخوندن مسلما برنامه نویس نمی شدن و هیچ دیدی نسبت به کامپیوتر و برنامه نویسی نداشتن.
در رابطه با بخش دوم: در رابطه به افرادی که مدارک دکتری و فوق لیسانس کامپیوتر میگیرن. آیا هنوز هم آقای گیتس و جابز در حال گسترش علوم کامپیوتزی هستن. هر چند اگر زندگی نامه آقای گیتس رو مطالعه کنین متوجه میشین که ایشون بیشتر انسان زیرکی در تجارت بودن تا برنامه نویسی، به دلیل اینکه اولین سیستم عامل (DoS) که توسط ایشون ارائه شده بود رو در حقیقت ایشون از یک کمپانی دیگه خریدن و استفاده کردن. از مثال های دیگه و همچنین مثال برای آقای جابز چشم پوشی میکنم.
اما در رابطه با کار عملی و علایق شما: فکر کنم برداشت شما در رابطه با کار عملی مقداری با برداشت دوستان و همچنین من متفاوت باشه. شما کار عملی رو در وجود فیزیکی شی میبینین در حالی که به هیچ وجه این قضیه صحت نداره.
شما تو علوم کامپیوتری میتونین حوضه های بسیاری برایکار عملی پیدا کنین ( هوش مصنوعی، پردازش صدا - تصویر - سیگنال، رباتیک و ....)
اینجاست که مبحث مهم ریسرچ به وجود میاد و بعد از مطالعه همون ورق ها میتونین پی ببرید که بقیه چه کارهایی انجام دادن و شما چه ایده هایی میتونین داشته باشین.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.