23-03-2016, 05:39 PM
سلام دوستان. چند تا سوال داشتم تمیدوارم بتونید راهنمایی کنید. من این مدت واقعاً کلافه ام. بنده لیسانس از دانشگاه پیام نور در علوم اجتماعی دارم با معدل 15.30. آیلتس با نمره ی 7 هم دارم. و به تازگی قصد دارم فرانسه رو هم شروع کنم و تا سال آینده به حد C1 برسم. این وسط موندم که ارشد رو بدم ودر ایران این دوسال رو ادامه بدم یا اینکه برای مستر توی اروپا اپلای کنم. دانشگاههای رایگان توی آلمان ودانمارک و سوئد واینها هستند. مشکل بنده این هست که دانشگاه لیسانسم چندان مشهور نیست و همچنین هیچ رزومه ایی ندارم. به نظر شما با مبلغ حدود 35 الی 40 میلیون تومن میشه برای مستر اپلای کرد و اونجا یک کار پاره وقت هم انجام داد که حداقل بخشی از هزینه ها رو پوشش بده. هرچی فکر می کنم واقعاً گذروندن دو سال دیگه برای ارشد توی ایران بیشتر وقت تلف کردن هست بعدش دو سال دیگه سربازی و... از یه طرف دیگه به نظر شما شانس پذیرش گرفتنم برای اروپا یا کانادا چقدر هست در همون حوزه ی علوم اجتماعی؟ و آیا این مبلغ کافی هست برای مدت دو سال مستر؟ آیا امکان کار پارت تایم هست؟ آیا پس از اخذ مستر در اروپا بدون نیاز به مدارک ایران(نظام وظیفه و وثیقه و...) امکان آپلای برای دکترا هست؟ و شرایط اخذ اقامت در این زمینه و در این مدت چطور هست؟