(25-03-2016, 03:32 AM)نیلا2 نوشته: سلام.
من کارشناسی مو از دانشگاه دولتی روزانه تهران فارغ التحصیل شدم که ای کاش نمیشدم .از دانشگاه علوم پزشکی.ولی رشتم پیراپزشکی نیست.
رشتم طرح اختیاری هست یعنی اجباری در گذروندنش نیست.
من 6 ماه طرح گذروندم و 6 ما بیمه رد شده واسه همین طرح،
رشته ما کلا کار نداره خودشونم میدونن مازاد بر نیاز هستیم واسه همین طرح اختیاری شدیم(اجباری نیستیم مثل پرستارها ..) واسه همین طرح هم چندین ماه تو نوبت بودیم تا ورداشتن.حالا میخوام مدرکمو آزاد کنم.2 تا سوال دارم
1.من خودم به خاطر شرایطم توقف طرح زدم.حالا داستان نشه بگن خودت از کار زدی بیرون؟
2.چون این بیمه ی من واسه طرح هست و تاییدیه مدرکمو از دانشگاه گرفتن و طرحمو تو یه دانشگاه علوم پزشکی دیگه گذروندم،داستان میشه واسم؟
سلام
ضمن تایید نظرات Matinking گرامی، باید خدمتتون عرض کنم که طرح اختیاری به معنای اختیاری بودن ثبت نام و شروع طرح هست اما وقتی که طرح شما شروع شد دیگه از حالت "اختیاری "به "اجباری "تغییر میکنه.
مشکلی برای آزاد کردن مدرکتون نخواهید داشت که بخواین از طریق عدم کاریابی و این طور مسائل مدرکتون رو آزاد کنین و اصلا شامل حال شما نمیشه.
تنها مساله ای که وجود داره تسویه حساب با صندوق رفاه دانشگاه هست. و مبلغی که طبق قانون برای تحصیل در دانشگاه دولتی باید بپردازید.
یه نکته دیگه هم بگم که ممکنه دانشگاه بخواد به خاطر باقی مانده ی طرحتون به عنوان خسارت از شما مبلغی رو بگیره، اگر به این مساله برخوردین بدونین که این کار خلاف قوانین وزارت خانه هست.
موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......
جست و ....... رفت.......
نازلی
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......
....listen