28-03-2016, 03:57 PM
من برای پایان نامه دو راهنما و یک مشاور داشتم که راهنمای اول استاد تمام و هیات علمی دانشگاه من بودند ولی دکتری غیر مرتبط با رشته من دارد که البته در دوره لیسانس در رشته من تحصیل کرده اند راهنمای دوم هم استاد مدعو بود و از اینکه این استاد را به عنوان راهنما گرفتم ناراحت بود و به این دلیل همکاری نمیکردند که البته به اجبار دانشگاه من راهنمای اول را گرفتم و ما اصلا استاد هم رشته هیات علمی در دانشگاهمان نداشتیم و حالا برای مقاله های پایان نامه، راهنمای مدعو خواستن که اسم استاد مشاور و راهنمای اول را حذف کنم و با توجه به اینکه راهنمای اول رئیس دانشکده هستند و راهنمای دوم هم رشته من ، اگر اسم راهنمای اول را حذف کنم حمایت ایشان را از دست می دهم و اگر حذف نکنم استاد مدعو توصیه نامه نمی دهند البته با مدیر گروه که هم رشته من است صحبت کردم و ایشان موافقت کردن که در ارسال مقالات کمک کنند و اسم همه اساتید در مقالات باشد ولی من نگران لجبازی و ندادن توصیه نامه استاد مدعو هستم ایا توصیه نامه مدیر گروه که هم رشته و داور پایان نامه من بوده ، و راهنمای اول که هم رشته من نیست می تواند موثر باشد ؟ و آیا توصیه نامه ندادن استاد مدعو که هم رشته من است می تواند، تاثیر منفی در پذیرش من داشته باشه ؟ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید