28-03-2016, 05:46 PM
(28-03-2016, 03:57 PM)کریمی نوشته: من برای پایان نامه دو راهنما و یک مشاور داشتم که راهنمای اول استاد تمام و هیات علمی دانشگاه من بودند ولی دکتری غیر مرتبط با رشته من دارد که البته در دوره لیسانس در رشته من تحصیل کرده اند راهنمای دوم هم استاد مدعو بود و از اینکه این استاد را به عنوان راهنما گرفتم ناراحت بود و به این دلیل همکاری نمیکردند که البته به اجبار دانشگاه من راهنمای اول را گرفتم و ما اصلا استاد هم رشته هیات علمی در دانشگاهمان نداشتیم و حالا برای مقاله های پایان نامه، راهنمای مدعو خواستن که اسم استاد مشاور و راهنمای اول را حذف کنم و با توجه به اینکه راهنمای اول رئیس دانشکده هستند و راهنمای دوم هم رشته من ، اگر اسم راهنمای اول را حذف کنم حمایت ایشان را از دست می دهم و اگر حذف نکنم استاد مدعو توصیه نامه نمی دهند البته با مدیر گروه که هم رشته من است صحبت کردم و ایشان موافقت کردن که در ارسال مقالات کمک کنند و اسم همه اساتید در مقالات باشد ولی من نگران لجبازی و ندادن توصیه نامه استاد مدعو هستم ایا توصیه نامه مدیر گروه که هم رشته و داور پایان نامه من بوده ، و راهنمای اول که هم رشته من نیست می تواند موثر باشد ؟ و آیا توصیه نامه ندادن استاد مدعو که هم رشته من است می تواند، تاثیر منفی در پذیرش من داشته باشه ؟ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید
سلام،
با احترام به متین عزیز، حرفهاش کاملا تایید می شه.
دوست من برای گرفتن ریکام خیلی مراقب باش. اینکه استادت بگه من بهت ریکام می دم اصلا مهم نیست. باید دقیقا بدونی چی می خواد بنویسه.
برو با بچه هایی که ازش ریکام گرفتن صحبت کن و ببین نظر اونا چی بوده.
یا یه دونه ازش به صورت دستی بگیر.
من اوایل کارم هر دو هفته یه بار می رفتم و به استادم گزارش با پاورپوینت می دادم(استاد راهنما). بعد برای آزمون ها زبان یه چند ماهی(که بهش گفته بودم دارم برای زبان می خونم) نرفتم.
وقتی رفتم پیشش گفتم ریکام می خوام گفت بهت می دم(چون یه کنفرانس فرستاده بودم). رفتم پیش مشاورم گفت یه دونه کنفرانس دیگه بنویس اسم منم بزن یه دونه خوب بهت می دم.
خلاصه اون یکی رو هم نوشتم ولی هر دوشون بهم گفتند ریکام های خووب نمی تونیم بهت بدیم چون ژرنال ندادی. من هم به یه فلاکتی اوفتادم دم اپلای.
نتیجه اخلاقی: کسی که می گه اسم دو نفر دیگه رو دربیار از تو مقاله می تونه آدم خطرناکی باشه. حواست باشه... بعضی موقع ها اینجور آدم ها می گن یه تعداد محدودی بهت ریکام می دن. مثلا 3 تا.
موفق باشید،
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"