28-03-2016, 07:29 PM
(28-03-2016, 07:22 PM)حدیث ح نوشته: سلام
من هرچی گشتم نتونستیم تاپیک خاصی برای کسانی که میخوان تو کالج ادامه تحصیل بدن پیدا کنم پس تصمیم گرفتم همین جا سوالمو مطرح کنم.
من سوم دبیرستان هستم و دارم سعی میکنم یه کالج تو آمریکا پیدا کنم که ازش پذیرش بگیرم. تحقیق کردم و دیدم به دانش آموزان دبیرستانی بورسیه میدن (چند موسسه بینالمللی و اکثرا خود کالج های آمریکا)
من از دوران راهنمایی مشغول مطالعه برای المپیاد شدم و کلا کنکور رو گذاشتم کنار ولی الان که سوم هستم میترسم قبول نشم(با توجه به پارتی بازی هایی که تو مبحث المپیاد انجام میشه) و کلا از کنکور و همه چی جا بمونم.
انگلیسیم تقریبا تکمیله و دارم سعی میکنم امتحان TOEFL رو بدم. چند تا مقاله به زبان انگلیسی هم برای ناسا فرستادم.
ولی الان که اومدم اینجا و دیدم همه مدرک لیسانس / فوق/ دکترا دارن و میخوان مقاطع بالاتر رو در خارج کشور ادامه بدن و خدایی کلی ترسیدم! برای بچه دبیرستانی ها هم شانسی هست که پذیرش بگیرن؟!!!
لطفا کمکم کنید. متاسفانه وقت کوتاهی هم دارم، نمیدونم باید فرستادن application رو ول کنم و بچسبم به کنکور یا نه!!!
سلام
برای international ها در مقطع college و high school که هیچ، بلکه حتی در مقطع bachelor هم fund ی وجوذ نداره...
اگر استطاعت مالی کامل داشته باشید، تازه بحث رقابت در پذیرش و معدل و نمرات آزمون SAT و ... پیش میاد...
بررسی feasible بودن این تصمیم با خود شماست...
براتون آرزوی موفقیت دارم