29-03-2016, 09:51 AM
(28-03-2016, 05:58 PM)automotive نوشته: سلام،
همانطور که در https://www.ets.org/ctas/requirements مشاهده میکنید، هدست مورد تایید ETS دارای 430 گرم جرم میباشد، آیا توفل یک آزمون آمادگی جسمانی است؟ تحمل 430 گرم برای 4 ساعت و 30 دقیقه!
ضبط صدا هم با میکروفون هدست و بدون فیلتر انجام میشود، آیا این باعث نمیشود صدا با هوا و نامفهوم ضبط شود؟
با تغییر فاصله میکروفون میتوان از این مشکل پیشگیری کرد، اما آیا میتوان از Sound Recorder سیستم عامل برای آزمایش کیفیت صدای خروجی استفاده کرد؟ یا آنقدرها هم این موضوع اهمیت ندارد؟
با تشکر و احترام
automotive
سلام بر دوست عزیزم،
با احترام به متین عزیز، بنده هم یه چند تا نکته بگم از آزمون به صورت کلی شاید بد نباشه.
وزن هدست ها به نظرم زیاد به چشم نمی آد. من خودم هدفن رو گوشی تو تمرین هام داشتم و این موضوع رو تو چند تا آزمونی که دادم متوجه نشدم.
میکروفون شما فقط صدای شما رو می گیره. اولش که می خوایی شروع کنی یه تست میکروفن داری و قبل قسمت اسپیکینگ، یه جمله روی صفحه ات می آد که اینه اگه اشتباه نکنم:
"Describe the city which you live"
همین جمله رو چند بار می خونی از روش و میکروفن به صورت اتومات با وزن صدات هماهنک میشه.
اگه مشکلی در ضیط وجود داشته باشه خود سیستم نمی زاره که ادامه بدی و مراقب ها می آن درست می کنند.
در کل مواردی که گفتی زیاد به نظر من Bold نیست.
فقط مشکل اصلی اکثر بچه ها تمرین نکردن رایتینگ با کیبورد هست. حتما می دونی که کیبورد یه خورده صفحه اش خشک تر از کیبورد لپ تاب.
نکته بعدی هم اینکه اگه مثل من از نور خیلی خیلی کم استفاده می کنی برای خوندن مطالب، حتما به مسئولین بگو بیان نور صفحه ات رو کم کنند.(من تو اولین آزمونم این چششمام می سوخت از نور زیاد تو ریدینگ و اذیت شدم). فونت متن هام دقیقا برابر همونی که تو شبیه ساز آزمونِ که تو سایت ETS است. یه خورده با فونت متن های TPO ها فرق داره.
شاید این هم بد نباشه اگه بگم. تو سنجش یه سری از میزها هست که برای چپ دست هاست. اگه چپ دستی می تونی بگی اونجا بشوننت. من خودم چپ دستم و گفتم و اینکار رو کردن.
در آخر این نکته رو بگم که اگه سیستم ات به مشکل فنی خورد اصلا هل نشو. بعضی موقع ها یدفعی سیستم ارور می ده و از نرم افزار ETSخارج می شه و مسئولین می آند و یه بار دیگه نرم افزار رو می آرند بالا برات. همه جیز سر جای اصلی اش می مونه(تو یه دونه از آزمون های تافل من بین ریدینگ و لیسنینگ این اتفاق افتاد و من هم خیلی خوشگل یه 10 دقیقه ایی استراحت کردم تا سیستم رو درست کنند)
اینها تجربیات بنده بود در سه آزمون تافل. جند تاش بی ربط یود به سوال شما ولی گفتم بگم شاید بد نباشه.
موفق باشی
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"