29-03-2016, 11:19 AM
(26-03-2016, 02:22 PM)m133sh نوشته: سلام دوستان
یک سوال مهمی برام پیش اومده، ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید.
من ورودی 90 کارشناسی شریف هستم و تابستون پارسال (94) فارغ التحصیل شدم. ضمن اینکه ارشد رو هم علم و صنعت قبول شدم و الان ترم دومم هست.
همزمان هم برای دانشگاه های امریکا اقدام به اپلای کردم و فعلا جواب یکیش اومده که پذیرش برای مستر گرفتم.
خواستم ببینم مساله ی سربازیم چطوری میشه؟ الان میتونم با نامه ی پذیرش دانشگاه برای پاسپورت و ویزا اقدام کنم؟ (قبل اینکه انصراف از تحصیل تو ارشدم بدم، چون که هنوز قطعی نیست و شاید دقیقه 90 جور نشه برم و اینکه اینجا رو هم از دست ندم)
تکلیفم چیه من؟؟
درود
در هر مقطع تحصیلی یک بار و فقط یک بار حق انصراف دارید
یعنی شما میتونی در دانشگاهی درس بخونی در مقطع ارشد مثلا بعد از ۲ ترم به هر دلیلی انصراف بدی و در یه دانشگاه دیگه ادامه بدی(در دانشگاه آزاد مثلا...چرا که در دانشگاه روزانه که مخروم میشی اگه انصراف بدی)
پس یک بار میتونی انصراف بدی اما از روزی که شما دانشجوی اون مقطع شدید سنوات شما استارت میشه
حالا چه بعد از ۲ ترم انصراف بدی چه ۱ ترم چه هر چی
اگه سنوات باقی ماندت در حد مطلوب باشه نظام وظیفه اون تصمیم رو میگیره که آیا میتونی در اون سنوات باقی ماندت تموم کنی درس رو یا نه
سنوات ازشد ۳ سال هستش ۱ سال هم فرجه نظام وظیفه ۱ سال هم فرجه معرفی
پس با این وجود اگه ۲ ترمش سوخته باشه فکر نکنم زیاد حساسیتی روش نشون بدن
این رو صرفا میگم جون دانشگاه خارجی هستش و باید تایید بکنه نظام وظیفه
اگه دانشگاه دیگری در داخل بود که قطعا هیچ ممانعتی نداشت(حالا جدا از بحث محرومیت از دانشگاه روزانه)
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید