29-03-2016, 01:10 PM
سلام به همگی
خیلی وقت بود سر نزده بودم اینجا. امیدوارم روزگار و ایام به کام باشه
راستش خرداد ماه بلیط دارم برای کانادا و مقصد شهر کلگری هست. خیلی استرس دارم از الان و اصلا نمیدونم چی میشه.
دوتا مورد رو میخواستم بپرسم اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه:
- در مورد دارو شنیدم برای همه داروها نسخه نیاز نیست. این لیست رو از کجا میتونم پیدا کنم و مقداری که از این داروها میتونم ببرم چقدر هست ؟ آیا محدودیت داره یا خیر؟
- در مورد مدارکی که باید همراهمون باشه آیا نیاز هست گواهی بانکی ببرم و همینطور ترجمه شناسنامه؟؟ وقتی پاسپورت توش همه چی هست- اگر ترجمه نیازه ایا فقط ترجمه رسمی کفایت میکنه یا باید مهر دادگستری و اینا رو هم داشته باشه ؟
سپاسگزارم
خیلی وقت بود سر نزده بودم اینجا. امیدوارم روزگار و ایام به کام باشه
راستش خرداد ماه بلیط دارم برای کانادا و مقصد شهر کلگری هست. خیلی استرس دارم از الان و اصلا نمیدونم چی میشه.
دوتا مورد رو میخواستم بپرسم اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه:
- در مورد دارو شنیدم برای همه داروها نسخه نیاز نیست. این لیست رو از کجا میتونم پیدا کنم و مقداری که از این داروها میتونم ببرم چقدر هست ؟ آیا محدودیت داره یا خیر؟
- در مورد مدارکی که باید همراهمون باشه آیا نیاز هست گواهی بانکی ببرم و همینطور ترجمه شناسنامه؟؟ وقتی پاسپورت توش همه چی هست- اگر ترجمه نیازه ایا فقط ترجمه رسمی کفایت میکنه یا باید مهر دادگستری و اینا رو هم داشته باشه ؟
سپاسگزارم
-FSW 2014 NOC: 2133- Doc received at CIC: 3 Sep 2014- File number: 23 Dec 2014- AOR: 23 Jan 2015
Update Email: 9 April 2015, Update Doc Sent: 16 April 2015, Medical Request: 8 June 2015; Medical Received : 8 July 2015; Process Started: 8 June 2015; Pass Request: 24 July 2015