30-03-2016, 10:13 AM
(29-03-2016, 06:20 PM)Sara MN نوشته: دوستان عزیز
سلام
من چند تا سوال داشتم که خوشحال میشم نظرتونو در موردشون بدونم.
1-من ترجمه ریزنمرات و دانشناممم، توسط دانشگاههای دوره لیسانس و ارشدم مهرو موم شده، آیا لازمه برای روز مصاحبه اونها رو از پاکتهاشون بیرون بیارم (از مهر و موم خارجشون کنم)، یا اینکه اونها رو همون جوری تحویل بدم؟؟؟؟
2- همسرم با من نمیاد و من میخوام از همین موضوع برای social tie استفاده کنم، اما یک سند خونه هم از خودم دارم در ایران، لازمه اون رو هم ترجمه کنم و با خودم بببرم یا دیگه لازم نیست؟؟
3- میدونم که داشتن کارت واکسیناسیون برای ثبت نام در دانشگاست، ولی آیا داشتن اون هم میتونه به نحوی برای روز مصاحبه مفید واقع بشه (بعییییییییییییید میدونم!!)
سپاس از همراهیتون
در مورد همسرتون و این که ایران میمونند، این رو مد نظر داشته باشید که ممکنه ازتون بپرسند چرا ایشون همراه شما نمیاد در حالی که شما ۴-۵ سال دور از ایشون خواهید بود. این مساله همراه نیومدن همسر به خصوص برای خانمها به خاطر قوانین خاص طلاق در ایران گاهی اثر برعکس میذاره! یعنی این که گاهی آفیسر ممکنه شک کنه که کار شما ایرادی داره که همسر شما همراهتون نیست.
به نظر من همراه نبودن همسر برای ویزاهای توریستی کمک میکنه، ولی برای ویزای دانشجویی و کاری و غیره که طرف چند سال در امریکا میمونه لزوما کمک نمیکنه و بهتره که خودتون رو برای سوالهای این چنینی آماده کنید و پاسخهای مناسبی داشته باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.