(02-04-2016, 01:52 PM)univers_m نوشته: سلام دوستان
به نظرتون امن ترین سفارت برای مورد من کدوم سفارته؟ نوع ویزا هم اصلا مهم نیست فقط میخوام رد نشم چون اگه رد شم باید برم سربازی!!
اخرین مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف با معدل بالا
دانشگاه پذیرش شده: دکتری علوم کامپیوتر دانشگاه شیکاگو رنک 10
فاند: ماهی 2600 دلار + بیمه + شهریه + بلیط هواپیما
مقاله : یک مقاله خیلی خوب
تافل: 101
موضوع کاری: هم موضوع ارشد و هم موضوع دکتری غیرحساس
استاد دوره دکتری: هنوز استادم مشخص نشده به صورت رسمی ولی استادی که قصد دارم باهاشون کار کنم روی موضوعات هم حساس و هم غیرحساس کار میکنند. موضوعی که من انتخاب خواهم کرد غیر حساس هست.
شروع دوره تحصیلی: 26 سپتامبر (متاسفانه I-20 هم هنوز صادر نشده و تو این دانشگاه کمی دیر صادر میشه. فکر میکنم قبل از ماه می حاضر شه)
تعداد دانشگاه های پذیرش شده در امریکا: 4
گپ تحصیلی : تا الان 1 و نیم سال از فارغ التحصیلیم گذشته (مشغول امادگی برای تافل و نوشتن مقاله دوره ارشد بودم. همچنین مشغول کار تحقیقاتی با یکی از محققان یکی از دانشگاه های خوب امریکا از راه دور البته به صورت کاملا غیر رسمی بودم)
سربازی: وثیقه و معافیت تحصیلی
وضعیت تاهل: مجرد
بستگان در امریکا: یک فامیل دور!
خیلی ممنونم ازتون
منظور از نوع ویزا مالتی یا سینگله؟
همشون برای شما امن هستن فرقی نمیکنه. سفارتی برید که آرومتره. هر چند باز من باشم میرم آنکارا چون نوع ویزا هم براتون مهم نیست. هیچ نکته منفی نداره فقط یه نامه از grad coord بگیرید مبنی بر اینکه کارتون حساس نخواهد بود یا از استادتون. نباشه هم مهم نیست.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.