02-04-2016, 04:47 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2016, 04:54 PM توسط ali.aboutalebie.)
(30-03-2016, 08:27 AM)Matinking نوشته: سلام
- علی رغم نه چندان شناخته شده بودن دانشگاه های محل تحصیلتون، بالنسبه مقالات خوبی دارید... ولی معدل کارشناسی تون خیلی پایین هست و معدل ارشدتون هم top نیست... در کانادا روی مینیمم های معدل خیلی حساسند... به علاوه اساتید هم در انتخاب applicant روی این فاکتور کم مانور نمیدن... به هر حال اگر فرض کنیم سراغ دانشگاه هایی میرید که مینیمم معدل مورد نظر graduate office زو meet می کنید، "جلب نظر استاد" اولین و آخرین تلاش مهم شما برای پذیرش خواهد بود...
- زمینه کاری نه چندان فعال مشکلی هست که در بعضی case ها وجود داره... راه حل بالقوه ای که برای این مشکل به ذهن من میرسه این هست
سعی کنید element های multidisciplinary موجود در مطالعات و مقالاتتون رو bold کنید و روی اونها هم مانور بدید... مثلا به عنوان کسی که روی gas engineering متمرکز بوده، احتمالا اگر در فاز استخراج کار کرده باشید، از geology هم دید دارید... یا اگر در فاز process کار کردید، بعید هست از process engineering در مهندسی شیمی دید نداشته باشید... اگر به چنین زمینه های مشابهی هم علاقه مند باشید ممکن هست بتونید اساتید در این حوزه ها رو هم جذب کنید...
- و نهایتا اینکه... اولا که recruitment نیروهای با سابقه و کمی مست تر نسبت به تازه فارق التحصیل شده ها در کارهای leading role و پروژه enterprise که تجربه نقش مهمی رو ایفا می کنه، کم اتفاق نمی افته...
ثانیا... رقم خوردن فصول زندگی ربطی به اعداد نداره... 19... 29... 39... یا 79 همه اعدادی هستند که می تونند موید سنی باشند که در این اون ها می تونید با یک تصمیم درست به پشتوانه planning و اراده، پیشرفت های قابل توجهی در شئون مختلف زندگی کسب کنید...
براتون آرزوی موفقیت دارم
دوست عزیز بسیار تشکر میکنم از اینکه وقت عزیزتون رو برای من گذاشتید و پاسخ دادید. متاسفانه معدل لیسانسم خوب نیست اما با یکی از دوستانم که در UBC هست صحبت میکردم میگفت مشکلی نیست و فکر کنم منظورش این بود که معدل ارشدم بد نیستو یا اینکه معدل آخرین مقطع ملاکه!!!! می دونم تاپ نیست ولی فکر میکنم حداقل معدل 15 باشه اما مطمئن نیستم. یکی از دوستانم از صنعتی بابل با معدل لیسانس 14 و فوق 17/5 و البته داشتن 9 مقاله ISI از امریکا پذیرش با فاند عالی گرفت. از استرالیا هم از گروه 8 پذیرش داشت اما الان امریکاست. در هر صورت فکر میکنم تنها راهم تلاش و داشتن امیده.معدلم رو که دیگه نمیتونم کاری کنم .شاید نمره زبان خوب و احیانا GRE بتونه راهی به روم باز کنه. در مورد سن نیز درسته همه اعداد موید سنی هستند که میشه تصمیم گرفت اما وقتی 40 سالم شه یافتن کار فکر میکنم کمی سخت باشه چون هدفم موندن اونجاست و نه برگشت به ایران.
در مورد سابقه کار هم که فرمودید، مگه برای استاد مهمه که من چند سال سابقه کار دارم؟