(01-02-2016, 11:21 PM)raminz نوشته: سلام،سلام دوست عزیز شما کدوم کتاب رو اونجا خوندید ؟
بچه ها من میخوام تجربه خودمو باهاتون به اشتراک بزارم.
من تو عمرم کلاس زبان نرفته بودم تا اینکه پارسال تصمیم گرفتم تافل بدم. بنابراین دنبال یه کلاسی میگشتم که بیشتر بتونم اسپیکینگم رو قوی کنم. خیلی گشتم تا یه کلاس عمومی خوب پیدا کنم و آخرش رسیدم به موسسه رسپیناتاک (تهران). من اونجا 3 ترم کلاس فشرده رفتم (هر ترم حدود 3 هفته)، به این صورت که 5 روز در هفته (شنبه تا 4شنبه) و هر روز 5 ساعت (9 تا 2) کلاس داشتیم. اگه فرصت دارین کلاس های فشرده خیلی خوبن چون شما هر روز مجبورین 5 ساعت فقط انگلیسی بشنوین و حرف بزنین که مسلماً تأثیرگذاره. اولاً بگم که کلاً ساختار این موسسه برای آمادگی آیلتس طراحی شده ولی کاملاً برای اسپیکینگ مفیده. من تقریباً تو عمرم با کسی انگلیسی حرف نزده بودم (خونده بودما! تو دبیرستان و دانشگاه و ... ولی حرف اصلاً) ولی بعد از 3 ماه کاملاً تغییر کردم. تو این موسسه کتاب های interchange , passage تدریس میشه ولی خیلی به کتاب پایبند نیستند و بیشتر سعی میشه تو کلاس در مورد موضوعات مختلف صحبت بشه. هر روز استاد موظفه تمام غلط هایی که بچه ها در طول روز داشتن رو رو کاغذهای مخصوص بنویسه و آخر سر اون اشتباهات برای بچه ها میل میشه و بچه ها هم موظف هستن که غلط هارو تصحیح کنن و روز بعد اول جلسه اونها رو با استاد چک کنن. حرف زدن مطابق گرامر تو این موسسه فوق العاده مهمه،جوری که شما باید به سطحی برسین که بدون غلط حرف بزنین. رایتینگ هم کار میشه تو این کلاسا ولی تأکید اصلی رو اسپیکینگه. در مورد اساتیدی که داره هم میتونم بگم تا اونجایی که من دیدم (چون با همه که کلاس نداشتم!) اساتید خیلی خوبی داره. به عنوان مثال هر کسی رو برای تدریس قبول نمیکنن اونجا. یادمه سر یه کلاسی همراه استادمون یه دختری اومده بود که بعداً فهمیدیم قراره در آینده استاد بشه اونجا و اومده بود که استادمون توانایی هاشو بسنجه. راستی این دختره آیلتس 8 داشت (اسپیکینگ 8). یه روز استادمون نشست یه گوشه و دختره قرار شد بهمون درس بده. شروع کرد به حرف زدن و خیلی هم روون حرف میزد. یه تیکه بنده خدا گفت (Let's discuss about sth) و همونطور که میدونیم discuss sth درسته. از جلسه بعد دیگه دختره نیومد و استادمون گفت که ردش کرده چون در این سطح دیگه از این اشتباهات نباید وجود داشته باشه. امتحان آخر ترم هم شامل رایتینگ و اسپیکینگِ فقط که عملاً عامل تعیین کننده تو قبولی همون اسپیکینگ هست. امتحان اسپیکینگ هم دقیقاً مثل آیلتسه.
بزارید از نکات منفی اینجا هم بگم. اولاً که اصلاً شعبه نداره و شعبه اصلی هم نرسیده به میدون ونکه. دوماً اینکه کلاس دخترا و پسرا جداس. یعنی شعبه دخترا و پسرا حدود 200-300 متر با هم فاصله داره (برای بعضی ها مهمه که کلاس مختلط باشه). آخری هم اینکه امتحانای فاینالش سخته! یعنی راحت امکان داره که fail بشین. یادمه تو یه کلاسی از 16 نفر فقط 2 نفر پاس شدیم!
در کل به نظرم موسسه خیلی خوب و منظمی بود. البته من پارسال اونجا میرفتم، امیدوارم تا الان کیفیتش پایین نیومده باشه.
یعضی ها اینترچنج رو معرفی نمیکنند به دلیل متد بدش از این بابت نظری ندارید؟
برای تافل کجا رفتید؟ چند ماه برای تافل خوندید؟