04-04-2016, 06:52 AM
(03-04-2016, 06:47 PM)Atlantis نوشته: آخه چرا با احساسات ما میکنید؟! درسته آیا؟من یکی که حسابی رفتم سرکار.
حالا از شوخی که بگذریم، بله اضافه کردن تلگرام به عنوان یک فضای فرعی به نظرم خوبه، کلا هر فضای دیگه به عنان additive اضافه بشه خوبه، اما cut نشه یه وقت..!
در ضمن پیشنهادم اینه که به گذاشتن تبلیغات در سایت، البته به طور متعادل، هم میتونیم فکر کنیم. بالاخره هزینه های سالانه سایت از قبیل دامنه و غیره رو مدیر سایت که نباید از جیب بده. الان حتی ویکی پدیا هم که non-profit هست داره از کاربران درخواست donation میکنه.
حالا هرچی مدیر عزیز صلاح میدونه و در جهت اهدافش هست ملاک همونه. این فقط یک پیشنهاد بود
@Babak
سپاس از نظر و پیشنهاد شما. مطمئن باشید که فروم با نرمافزار دیگهای جایگزین نخواهد شد، مگر این که ما مطمئن بشیم که نرمافزار دیگهای وجود داره که تقریبا از هر نظر بهتر از فروم عمل میکنه و میتونه باعث راحتتر شدن کار با سایت باشه. در حال حاضر، چنین نرمافزاری وجود نداره.
در مورد تبلیغات یا درآمدزایی برای سایت هم از پیشنهاد شما ممنونم. حقیقتش پرداخت هزینههای سایت برای من مشکلی نداره و اگر روزی هزینهها اون قدر زیاد باشه که نیاز به منابع دیگهای باشه، حتما با کاربران مشورت خواهیم کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.