05-04-2016, 11:22 AM
(05-04-2016, 10:51 AM)Moji67 نوشته: مرسی بابت پاسخ
من کتاب کمبریج رو شروع کنم یا بذارم بعد از خوندن لغت های بارونز؟ چون می خواستم لغت های بارونز رو همزمان با کتاب بخونم!
بعد از خوندن کمبریج لازم هست کتاب دیگه ای بخونم یا برم سراغ TPO؟
لسینیگ iBT در حد VOA هست یا سریع تره؟
برای رایتینگ و سپیکینگ چی کار کنم دقیقاً؟
من سعی دارم برای آخر تیر آزمون بدم
من کمبریج نخوندم راستش نظری ندارم دربارش اما essential خیلی مهمه. علاوه بر کلمات هر درس معنی کلماتی که تو تمریناتش اومده و بلد نیستین رو حتما چک کنید و هم معنی هایی که تو درسا گفته حفظ باشین. خیلی وقتا آدم معنی کلمه رو بلده اما بین هم معنی های نزدیک به هم شک می کنه.
بعد از essential برید سراغ TPO. کمبریج اگه یکی دو هفته ای تموم میشه خب بخونین ضرر که نداره.
لیسنینگ تافل طولانی و نسبتا تخصصیه اگه عادت نداشته باشین بعضی سوالات رو گیر می کنین با اینکه فهمیدن کلیاتش اسونه.
یه کار خوبی که میتونین بکنین اینه که یه TPO بدین. ولی از اخریا نباشه که حیف نشن. مثلا شماره ۵ رو بدید. یه دید کلی از آزمون و سطحش درستتون میاد و مخصوصا ریدینگ لیسنینگ رو میفهمین کجای کارین.
برای رایتینگ کتابی که من همیشه معرفی کردم اینه Toefl writing success آقای امیرخادم. مرکز زبان های دانشگاه شریف داشته تا پارسال. انقلاب هم بپرسین گیرتون میاد. خوبیه این کتاب اینه که حدود ۱۰۰ رایتینگ نمونه داره و با خوندن اونها میتونین فریزهای مناسب رو حفظ کنید و به کار ببرید. من با خوندن همین یه کتاب و نوشتن حدود ۳۰ تا رایتینگ تو خونه ۲۸ شدم!
اسپیکینگ هم چند روز تمرین کنید بدون زمان بعد دیگه به سبک تافل با زمان تمرین کنید. خود TPOها هم خوبه در این مورد. اسپیکینگ مثل رایتینگ نیست که با تمرین زیاد نمره بالا بره. من بار دومی که تافل دادم یک سال و نیم تو آمریکا کار و زندگی کرده بودم و هر هفته با افراد مختلف تو محیط کار جلسه داشتیم. نمرم شدم ۲۳ در حالی که تو ایران شدم ۲۴. هنوزم نمیدونم دلیلش چی بود ولی خب توصیه ای ندارم در زمینه اسپیکینگ.
یه TPO بزنید بعد باز سوالی بود هستم خدمتتون