21-12-2011, 02:55 AM
(20-12-2011, 08:38 PM)Maha نوشته: ببخشید یک سوال در این زمینه دارم اینکه گرفتن ارز بانکی بخاطر کسب سود (بگیری و مسافرت نری) بعدا در گرفتن ویزا برای امریکا مشکل بوجود نمی اره ؟؟
یکی از دوستان گیر داده که این کار و انجام بده(می خواد برای خودش بگیره می گه پاستو بده برای تو هم بگیرم) و من می ترسم این مهری که تو پاس می خوره بعدا برام مسئله ساز بشه ؟؟
و ایا سالی یک بار میشه این ارز رو گرفت یا باید 1 سال از اخرین باری کع این ارزو گرفتی بگدره تا دوباره بدن ؟؟؟
ببینین دوست عزیز دوتا ارز داریم.
1- ارز دانشجویی که من در پست 10 همین تاپیک کامل در موردش توضیح دادم و در نهایت به ازای هر دلار نزدیک به 10 تومن گرونتر از نرخ رسمی ارز در بانک مرکزی برای شما در میاد. برای این ارز شما به ویزا و I20 یا نامه پذیرش مشابه اون (اگه کشور آمریکا نباشه) نیاز خواهید داشت. من خودم این ارز رو گرفتم و مهر هم در پاسپورتم نزدن. حالا یا اشتباه بانک بوده (که بعید میدونم) یا روال کار همینه. سقف پرداخت این ارز هم 12500 دلار در هر ترم هست به شرطی که فاند نداشته باشین یا بخشی از فاند رو نداشته باشین و در واقع نشون بدین که این مبلغ رو خرج تحصیلتون خواهین کرد. هر ترم برای اینکه ارز رو بگیرین باید گواهی اشتغال به تحصیل رو به بانک ارائه کنین اما برای ترم اول همون نامه پذیرش کافی هست.
2- ارز مسافرتی که هیچ ربطی به دانشجو بودن شما نداره و صرفاً با ارائه ویزا و بلیط، سه چهار روز قبل از پرواز میتونین از شعبات ارزی هر بانکی خریداری کنین. محدودیتش 2000 دلار هست و در پاسپورتتون مهر میزنن و شما تا یکسال آینده نمیتونین دیگه ارز مسافرتی بگیرین. در ضمن قیمت این ارز همین امروز به ازای هر دلار 115 تومن گرونتر از نرخ رسمی ارز در بانک مرکزی بود و همیشه این مقدار فاصله رو تقریباً داره.
امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشن
موفقیت سهم کسانیست که می اندیشند.