06-04-2016, 07:56 AM
(06-04-2016, 12:07 AM)nasim1234 نوشته: من یه سوال درباره بردن لپ تاپ از آمریکا به ایران دارم.
من میخواستم یه لپ تاپ از سایت دل بخرم امروز برای خواهرم ببرم. اما در پروسه خرید به یه صفحه ای برخوردم به اسم trade compliance که توش پرسیده آیا قراره این لپ تاپ خارج بشه از آمریکا؟ و اگه بزنم بله می پرسه که قرار کی از اون استفاده کنه و به کدوم کشور میره؟
سوالم اینه که کلا برای خروج لپ تاپ باید بگیم قراره بدیمش به کسی؟ یا میشه برای خودم بخرم و اعلام نکنم بعد بزارمش ایران بیام؟
تنها چیزی که یکم نگران کنندست اینه که تو ایران اگه روی این لپ تاپ نرم افزار قفل شکسته یا ویندوز غیرقانونی نصب شه برای من دردسر میشه؟ چون به هر حال با کارت من خریده میشه و ترک کردنش کاری نداره.
ممنون میشم اگه تجربه مشابهی داشتین کمک کنین
سلام
نقل قول:کلا برای خروج لپ تاپ باید بگیم قراره بدیمش به کسی؟
خیر...
نقل قول:اگه روی این لپ تاپ نرم افزار قفل شکسته یا ویندوز غیرقانونی نصب شه برای من دردسر میشه؟
به عنوان یک اصل کلی همیشه به خاطر داشته باشید که: هر application یا service ی که روی PC ها یا laptop های با genuine تقلبی نصب و به هر نحو به اینترنت متصل میشن باید بعد از نصب و پیش از اتصال به اینترنت پشت firewall سیستم قرار بگیرن... اگر این کار انجام بشه حتی Houdini هم نمی تونه براتون از باب کاربرد نرم افزارهای غیرمجاز دردسر درست کنه!...
براتون آرزوی موفقیت دارم