06-04-2016, 10:33 AM
(05-04-2016, 06:14 PM)visitorscholar نوشته: با سلام
من برای دوره فرصت مطالعاتی به مدت 6 ماه می خوام برم دانشگاه Connecticut . کسی از دوستان می تونه اطلاعاتی در مورد هزینه ماهانه زندگی یک نفره در این ایالت به من بده؟
با تشکر
یک مقدار زیاد بستگی به هزینه مسکن خواهد داشت. من نگاهی به یکی دو تا سایت اجاره آپارتمان مثل rent.com یا zillow.com انداختم، فکر میکنم که در نزدیکی شهر Storrs چیزی حدود ۷۰۰ الی ۹۰۰ دلار در ماه اجاره آپارتمان یک خوابه باشه. احتمالا بتونید این رقم رو حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ دلار کمتر کنید اگر بخواهید یه خونه دو خوابه رو با یک نفر دیگه به صورت مشترک بگیرید. حدود ۳۰۰ دلار هزینه خورد و خوراک در نظر بگیرید. اگر دانشگاه برای شما بیمه نگیره و خودتون بخواهید بیمه بگیرید، هزینه اون هم اضافه خواهد شد. همچنین اگر ماشین لازم داشته باشید، هزینههای اون رو هم باید اضافه کنید. همچنین اگر دانشگاه هزینهای مثل شهریه و غیره داشته باشه، اون هم به هزینههای شما اضافه میشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.