07-04-2016, 09:52 AM
(06-04-2016, 11:01 PM)محمد مهدی نوشته: دوستان سلام.
من امسال برای چند دانشگاه امریکا برای دکترای ریاضی اپلای کردم .قبلش به استادا میل میزدم و اگه جواب رضایت بخشی میدادن اپلای می کردم.
متاسفانه با وجود اینکه از استادها جواب های بسیار بسیار خوب و امیدوار کننده میگرفتم ولی تقریبا از همشون ریجکت شدم. با اینکه شرایطم از اونی که در سایت دانشگاه اعلام کرده بود بسیار بهتر بود.
معدل ارشد 18/64 از دانشگاه دولتی تبریز در رشته ریاضی.
تافل 91 ( تمام دانشگاههایی که اپلای میکردم نمره حداکثر 79 میخواستن)
چند سال سابقه تدریس دروس دانشگاهی که اکثرا اساتید از این موضوع خوششون میومد.
همشون در جواب گفتن که به دلیل زیاد بودن applicant ها شما ریجکت شدید.
به نظرتون احتمال میدید دلیلش چی باشه؟؟
آیا امیدی هست؟؟؟ چون 2 تا مونده.
دلم برای اون هزینه و زمانی که صرف کردم میسوزه واقعا.
ممنون میشم اگه جواب بدین.
من یه جواب کلی میدم امیدوارم به دردتون بخوره.
ببینید در جواب ایمیل شما بعضی اساتید پاسخ میدن که بله رزومت خوبه اپلای کن. اگر شما این رو تقریبا مثبت فرض کردید خب احتمالا اشکال از این بوده چون جواب هایی در این سطح رو خیلی نمیشه روشون سرمایه گذاری کرد. حتی اگر چندین ایمیل با استاد رد و بدل کرده باشید باز ممکنه اون استاد بین همه اپلیکنت ها یکی قوی تر از شما رو بگیره. علاوه براین دو مورد در دانشکده هایی که فاند خیلی محدوده و توسط دانشکده داده میشه همه اساتید نمیتونن دانشجویی رو انتخاب و مستقل بهش پذیرش بدن بلکه برای پذیرش تایید دانشکده لازمه و تو کمیته ممکنه پذیرش رو به اون فرد ندن. یعنی شما با وجود رای مثبت استادی که باهاش مکاتبه کردی پذیرش نگیری.
اگر موارد بالا نبوده حدس دیگه من اینه که sop شما خوب نوشته نشده باشه. تجربه دو ساله من برای پذیرش و صحبت کردن با grad coordinatorچندین دانشگاه بهم ثابت کرده که sop بسیار مهمه و معمولا تصمیم نهایی بر اساس اون و احیانا مصاحبه ای که می کنن گرفته میشه. دانشگاه هایی که میگین باهاتون مصاحبه کردن؟
احتمال دیگه اینه که یکی از ریکام دهنده ها خیلی ضعیف نوشته باشه یا حتی سهوا یا عمدا به نقطه ضعفی از شما اشاره کرده که نمیبایست میکرده.
متاسفانه در پروسه اپلای خیلی از افراد به حقشون نمیرسن. امیدوارم دو دانشگاه باقی مونده خبرهای خوش براتون داشته باشن.