08-04-2016, 01:47 AM
(07-04-2016, 09:44 PM)ahmadrezasgh نوشته: سلام دوستان خوبم
من در اين تاپيك متوجه آزاد كردن مدرك كارشناسي حتي در حين ادامه تحصيل تو مقطع ارشد (با داشتن آشنا) شدم. من هم دانشجوي ارشد هستم و مشمول خدمت هم هستم. اما ميخواستم بدونم با داشتن آشنا هم ميشه اون نامه هه كه به دانشگاه ميفرستن رو بگيرم. (يعني سعيم رو ميخوام بكنم)
از اين رو كسي ميتونه نمونه نامه اي كه كاريايي ميده رو به من نشون بده يا متني كه توشه رو به من بگيد.
با سپاس فراوان ??
سلام دوست عزیز،
دقیقا متوجه نشدم تو کدوم از قسمت این تاپیک به نقش آشنا در آزاد مدرک اشاره شده ، اما در پاسخ سوالتون:
در صورتی که در مقطع کارشناسی ارشد دانشجوری دوره روزانه باشید نمی تونید از این قانون در حین تحصیل برای آزاد کردن مدرکتون استفاده کنید و باید صبر کنید تا درستون تموم شه.
نکته دیگه اینه که شرط دیگه برای استفاده از این قانون، گذشت یکسال از صدور کارت پایان خدمت هست.
گرفتن نامه عدم کاریابی در صورتی که مشمول سه بند قانونیش باشید کار سختی نیست و نیاز به آشنا نداره. کاریابی یه نامه صادر می کنه برای اداره کار، رفاه و تعاون مبنی بر اینکه نتونسته برای شما ظرف شش ماه کار پیدا کنه. اداره کار هم با توجه به اون نامه، برای دانشگاه ( های) محل تحصیل شما نامه صادر می کنه تا دانشگاه مدرک شما رو بهتون بده.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.