08-04-2016, 07:14 PM
(08-04-2016, 05:08 PM)blur نوشته: خب احتمالا اشخاص دیگه هم پست شمارو بخونن، همین معنی رو استنباط می کنن. شاید شما بهتر بود که شفاف تر مقصودتون رو بیان می کردین. در مورد اول، من موضوعی رو مطرح کردم که ممکنه باعث بشه این تفکر ایجاد بشه که به گزارش رسیدگی نشده در حالیکه مدیر گزارش رو دیده. بهرحال ممکنه رسیدگی به گزارشی هم تاخیر داشته باشه. مدیران شاغل یا دانشجو هستن و ممکنه مسئله ای پیش بیاد که چند روز نتونن به فروم سر بزنن. در مورد دوم هم خیلی ساده روند گزینش مدیر رو مطرح کردم. فاکتورهای زیادی در روند انتخاب مدیر دخیل هستند. این موضوع نمی تونه رو یکی یا دو فاکتور تصمیم گیری بشه. مثلا سوابق کاربری تنها یکی از عوامله.
هرکسی می تونه انتقاد خودش رو مطرح کنه. منتها باید این رو در نظر بگیره که هر انتقادی می تونه پاسخی داشته باشه. وقتی پاسخ داده میشه نشونه ناراحت شدن پاسخ دهنده نیست! نشونه اهمیتی هست که در اون سیستم به انتقادات و نظرات داده میشه و به امان خدا رها نمیشن. ممنون از توجهتون به مسائل فروم.
ممنون
من نشانه ای از ناراحت شدن ندیدم ولی ممکنه کمی ازردگی خاطر ایجاد شده باشه. به هر جهت پس قبول باید کرد که مسایل دیگری هم در انتخاب مدیر نقش دارند که یکیش اشنایی فرد با مدیرا هست. ممنون از شفاف سازی
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.