(08-04-2016, 10:45 AM)automotive نوشته: @mona
من هم از شما تشکر میکنم دوست خوبم، ممنونم از تمام زحمات شما برای این فروم و مردم عزیزمان.
دوستان هنوز نتایج دانشگاهها اعلام نشده، بعد از اعلام هم بحث ویزا هستش، بعد آن هم خداحافظی عدهی زیادی از فروم، لطفا زودتر
Wait What?
آقا مهران هم رفتند ؟!
به قول شاعر که میگه: خوبان همه رفتند
@Mehran28
به هر حال از آقا مهران عزیز هم ممنونم، دوستان، مدیریت در این فروم هم همانند فعالان این عرصه به صورت داوطلبانه هستش و بابت تمام زحمات شما دوستان عزیز تشکر میکنم، هر کجا که هستید، خدا یار و نگهدارتون باشه. ممنون برای کمکهای بیدریغ همهی شما عزیزان.
بنده جسارت به خرج میدهم از آقای @Matinking و @iman7 درخواست میکنم اگر برایتان مقدور است به جمع تیم مدیریتی این فروم بپیوندید، بدلیل اینکه تعداد ارسالها و تخلفات زیاد نیستش فکر میکنم تا قبل از خارج شدنتان از ایران (اگر هنوز خارج نشدهاید) شاید دوست داشته باشید که در تیم مدیریتی فروم همچون فعالیت بینظیرتان در فروم به عنوان کاربر ارشد، ادامه دهید، این فقط درخواست من از شما هستش میتوانید قبول نکنید، هرچه صلاح هستش.
آقای ترکان هم بدلایل نامشخصی (امیدوارم به من خرده نگیرند) هیچوقت در تیم مدیریتی حضور نداشتهاند و دیگر دوستان هم به محض خروج از کشور فروم را ترک گفتهاند (به جز تعداد اندکی) و البته از این دوستان هم نمیتوان توقعی داشت (دنیای جدید و مسائل جدید)، بهتر هستش از هیچکس توقع نداشته باشیم.
به هر حال این فروم با وجود شما افراد مجرب، فرهیخته و بزرگ زنده هستش و امیدوارم در این روزگار که افراد به جای گرفتن دست شما، مچ شما را میگیرند، به گرفتن دست دوستان و یاری رساندن به آنها ادامه دهید، باشد که ایزد منان همانگونه که شما یاری رسان بندگانش هستید، شما را یاری رساند و تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز.
با احترام
automotive
به خاطر همین مساله میگم دم همه اونایی که با اینکه رفتن ولی هستن گرم
پ.ن: البته دست اونایی که زحمت هم کشیدن درد نکنه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.