09-04-2016, 09:04 PM
(09-04-2016, 03:38 PM)Babak نوشته: ترکان گرامی،
از این سه نفری که گفتید، به دو نفرشون در گذشته پیشنهاد مدیریت شد، ولی به دلایل مختلف نپذیرفتند. ضمن این که پیمان اطلاعات خوبی داره و با عموما با حوصله و دقت به کاربران پاسخ میده و در واقع شرایطی که در پست قبلی گفتهام رو داراست.
یک نکته دیگه رو هم باید اشاره کنم و اون این هست که به مدیریت به چشم پاداش و قدردانی نگاه نکنید. شاید یه مقدار از این دید که چرا کاربران باسابقه مدیر نیستند و کاربران کم سابقه شدهاند از اینجا ناشی میشه که به مدیریت به چشم قدردانی نگاه میشه. در حالی که این طور نیست و این دو بحث کاملا جدا هستند. ما سیستم امتیازها و غیره رو داریم و واقعا قدردان زحمات کاربران پرکار و فعال فروم از جمله خود شما هستیم.
ضمن این که مهمترین کمکی که هر یک از ما میتونیم بکنیم اینه که اطلاعات و تجربیات خودمون رو به اشتراک بگذاریم تا بقیه که در مراحل عقبتری از ما هستند بتونند استفاده کنند. برای این کار نیازی به مدیر شدن نیست و کارهای مدیریتی واقعا اون قدر تاثیر گذار نیست که پاسخگویی به سوالات یا ایجاد مطالب جدید تاثیرگذاره.
در نهایت این رو بگم که من و مدیران ارشد در آینده نزدیک در مورد مدیریت شما دوباره گفتگو خواهیم کرد و امیدوارم که بتونیم به نتیجه متفاوتی از دور قبل برسیم.
باور بفرمایید جناب بابک من اصلا قصدم مدیر شدن نبود. فقط خواستم مواردی رو که در بسیاری از فرومها شاید نشه گفت اینجا مطرح کنم. با این حرف شما هم که ممکنه به مدیریت به چشم قدردانی نگاه بشه موافقم. در مورد این با بعضی از دوستان هم صحبت کردیم که با این مسایلی که مطرح کردید من کلا مساله برام حل شد.
خلاصه ممنون از پیگیری تون. به خدا همینکه پیگیر سوالات و ابهامها هستید واسمون یه دنیا ارزش داره.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.