10-04-2016, 09:06 PM
(10-04-2016, 08:30 PM)amirhf نوشته: سلام به همگی
پیشاپیش ممنونم بابت راهنماییهاتون
- رشته مهندسی صنایع پذیرش گرفتم از یه دانشگاه توی ایلینویز، بدون فاند، برای مستر
- فرم تمکن مالی به نام خودم هست
- 3 سال هم سابقه کاری دارم و یکی از شرکتهایی که توش کار میکردم تحریم بوده، ولی من توی رزومه ام اشاره ای به اسمش نکردم اصلا.
- سربازی هم معاف بودم
از بین پستها متوجه شدم که بدون فاند ارمنستان رفتن خیلی توصیه نمیشه، حالا بین دبی و آنکارا نظرتون چیه؟
راستی من هیچ استادیم ندارم که بخوادبرام نامه ای بنویسه، هرچند صنایع رشته حساسی نیست.
برای رفتن به سفارت هم عجله دارم چون میخوام 1 ماه قبل از شروع ترم برم آمریکا
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
درود
یه شرطی که گذاشتید میگید عجله دارید برای رفتن. خوب الان خیلی سفارتها جا ندارن. در فروم قسمتی هست که در مورد مزایا و معایب سفارتهای گوناگون بحث شده هر چند تقریبا ادم رو گیج میکنه.
ارمنستان ردتون میکنه نرید@ دانشگاهتون تا چه حد معتبره؟!
یه اشتباه بزرگ! اصلا فرم تمکن مالی رو به نام خودتون نزنید حتما به نام پدر و مادرتون باشه. چون دانشجویی میرید.
بازم توصیه میکنم آنکارا برید هر چند میتونید دبی هم برید تا اگر رد بشید شانستون واسه آنکارا باقی بمونه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.