11-04-2016, 10:16 AM
(10-04-2016, 12:37 PM)a.spr نوشته: منظور از pvm: parallel virtual machine و mpi: massage passing interface
و برا اینا کل آرشیو Ieee و science direct رو گشتم
و تنها تونسم 23 مقاله مرتبط در بیارم
من از مبحث PVM خیلی اطلاع ندارم. خود Virtual Machine شاید دیگه اون قدر مبحث داغی برای تحقیقات دانشگاهی نباشه، چون محصولات تجاریش سالهاست که وجود داره و تکنولوژیهای موجود تغییرات خیلی شگرفی در چندین سال اخیر نکردهاند و به عبارتی به حالت بلوغ رسیده. MPI هم کم و بیش شبیه به VM هاست و حتی مبحثی قدیمیتره. کلا این مطلب که در مورد موضوعی شما مقاله نمیتونید پیدا کنید و تحقیقاتی زیادی انجام نمیشه نشونه خوبی نیست و بیانگره اینه که موضوع داغی نیست و اگر به دنبال پذیرش هستید، شاید در این زمینه سخت بتونید پذیرش و فاند بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.