11-04-2016, 12:58 PM
(11-04-2016, 09:53 AM)malek2016 نوشته: ممنون آقا ایمان. توی ایلینوی UIC ، تو ماساچوست نورث ایسترن، مربلند بالتیمور کانتی و کالج پارک (هرکدوم که احتماش بیشتر باشه)، تگزاس دالاس و ای اند ام، کالیفرنیا سانتاباربارا و ریورساید، کلرادو بولدر و کلرادو استیت رو مد نظر دارم. با آیلتس 7.5 یا 8.0 و جی آر ای بالا بدون مقاله ی مرتبط با مکانیک کدومشون رو شانس دارم؟من با فرض GRE بالای 320 و ایلتس با اسپیکینگ بالاتر تخمین می زنم. لطفا در نظر بگیرید که تخمین های ما بر اساس کلی اطلاعات تائید نشده و تجربه های قدیمیه و احتمال خطا توش زیاده.
UIC تا اونجایی که من می دونم همچنان وضعیت فاندش خرابه. پذیرش میگیرید ولی برای اول کار معمولا فاند نیست. من بودم سراغش نمی رفتم.
Northeastern پذیرش می گیرید ولی باز به دلیل پرطرفدار بودن بوستون احتمال دریافت فاند کمتره. اگه GRE خیلی خوب باشه و فلوشیپ بگیرید راحت تره تا بخواهید استادا رو راضی کنید به اینکه ساپورتتون کنن. من افرادی رو می شناسم که با وجود داشتن 5 مقاله ISI با کیفیت و گرفتن پذیرش نتونست استادی رو راضی کنه بهش فاند بده. البته اگه برید اونجا و حضوری صحبت کنید خیلی بهتره چون نصف ایمیل های دانشجو ها رو نخوندنه پاک می کنن.
Baltimore county پذیرش می گیرید. ولی اگه می خواید رو موضوعات حرارت و سیالات کار کنید استاد کم داره.
College park دانشگاه عالی ای هست. به عنوان dream school اگه دوست دارید بزنید.
Dallas بدون جواب استاد اپلی نکنید. پذیرش میگیرید ولی فاند باید حتما استاد مجاب بشه.
A & M رو اطلاع درستی ندارم ولی اگه خودم شرایط شما رو داشتم به عنوان یکی از دو دانشگاه عالی می زدم.
از اون دو تا دانشگاه کلرادو خبر ندارم. کلرادو جای خوبیه با در نظر گرفتن اینکه تو مرکزه.
Riverside دانشگاهی که خیلی ها اپلی می کنن - کلا کالیفرنیا اینطوریه ولی اینجا چون رنک خیلی بالایی نداره خیلی ها وسوسه میشن. فاند سال اول هم فلوشیپه. اگه نمرات خوب بگیری انتخاب بدی نیست ولی دقت کنید که ممکنه خوب باشی ولی باز هم تو رقابت شدید دیده نشی!
Santa Barbara به نظرم شانست خیلی کمتر بقیس. حتی با وجود اینکه رنکش از A&M بدتره ولی قبولیش خیلی سخت تره.
توزیع انتخاب دانشگاه تو رنک های مختلف تو این دسته بندی شما رعایت نشده.
ضمنا به عنوان تعدادی از ولی ها: Northeastern , Boston uni هم رنک هستن ولی قبولی Boston سخت تره. بنابراین رنک به تنهایی تعیین کننده نیست.
Northeastern و Iowa state هر دو حدود 40 هستن. ولی موقعیت شهر بوستون باعث میشه شانس پذیرش و فاند تو اولی کمتر باشه.
دانشگاه های گروه Ivy league حتی اگه رنک عالی هم نداشته باشن طرفدار زیاد دارن. مثلا Dartmouth college رنکش با Missouri S&T یکیه ولی دلاری 10 سنت توفیر دارن!
Buffalo رنکش 66 هست ولی دانشجوی غیراز شریف رو به احتمال قوی ریجکت می کنه. NYU poly رنکش حدوده 70 هست ولی احتمال داره رد بشی. یا اینکه کمک هزینه ای که بهت میدن یک پنجم هزینه هاس.
University of Dayton رنکش 80 هست ولی احتمالا استادی بهت جواب نمیده. مشکل از تو نیست مشکل از اکثر پروژه هاشونه!