(11-04-2016, 11:52 AM)eefe نوشته: دوستان یه سوال ضروری. واقعاً اوضاع روحیم خرابه
من ارشد رو 7 ترمه تموم کردم با یک ترم از کمیسیون. 11/93 فارغ التحصیل شدم و 10/94 دفترچه فرستادم و 8/95 اعزامم ولی با 180 روز اضافه خدمت. از 7/94 غیبت خورده واسم!!!
درخواست توجیه غیبت زدم ولی امروز رفتم میدون سپاه و با برخورد بسیار بد افراد اونجا درخواستم رو رد کردن!!!
چی کار باید بکنم؟
خواهشاً یه راهکار ارائه بدین. واقعاً اعصابم به هم ریخته و کل زندگیم به هم میریزه اینجوری
جالبه از نظام وظیفه شهر و استان سوال کرده بودم گفتن 100% حل میشه و مشکلی نیست. حتی دم در میدون سپاه هم سربازی که بود گفت حل میشه!
من قبل ارسال دفترچه از نظام وظیفه پرسیدم و شرایطم رو گفتم و گفتن یک سال وقت داری واسه ارسال اونوقت آقایون امروز بهم میگن نه، باید از ما میپرسیدی
حرفشون این بوده که دانشگاه درخواست تمدید سنوات واسه ما ارسال نکرده. مگه دانشگاه که کمیسیون تشکیل میده واسه مشمولینی که سنواتشون تموم شده از نظام وظیفه درخواست نمیکنه؟
درود بر شما
اول یه رویکردی بکنم به مقدار سنوات ارشد
قبلا این بوده که ۳ سال فرجه عادی
۱ سال سنوات دانشگاه
۱ سال فرجه معرفی نظام وظیفه
یعنی ۱۰ ترم
بعد زمزمه بود و درخواست کم کردن این سنوات مطرح شده بود یعنی ۹ ترم
یازم با این وجود شما ۲ ترم تا فرجه معرفی یعنی ۱ سال زمان داشتید واسه پست دفترچه
حالا داستان اینه که کمسیون دانشگاه به تعداد واحدی که برات میمونه تخمین میزنه و فرجه میده یعنی اون موقع تشخیص داده شما یه نیم ترم دیگه تمومی و واسه شما زده تا پایان شهریور در برگه کمسیون شما
بعد شما وقتی تا شهریور تموم نشدی دوباره یه کمسون دیگه میری و میخوره تا پایان بهمن
و سپس تازه از اون مدت به بعد میری داخل فرجه معرفی
حالا ممکنه بوده دانشگاه شما رو در همون شهریور فارغ التحصیل دونسته یا اینکه نامه کمسیون دومی شما ارجاع نشده
شما فعلا فقط از دانشگاه پیگیر باش و نظام وظیفه شهری که توش دانشجو بودی
بعد توی اون سیستم درستش کن و برو واسه بقیه کارهات
یقینا احراز فارغ التحصیلی شما برای پایان شهریور ماه بوده که این مشکل درست شده
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید