11-04-2016, 10:40 PM
(11-04-2016, 08:28 PM)nader نوشته: درود بر شما
اول یه رویکردی بکنم به مقدار سنوات ارشد
قبلا این بوده که ۳ سال فرجه عادی
۱ سال سنوات دانشگاه
۱ سال فرجه معرفی نظام وظیفه
یعنی ۱۰ ترم
بعد زمزمه بود و درخواست کم کردن این سنوات مطرح شده بود یعنی ۹ ترم
یازم با این وجود شما ۲ ترم تا فرجه معرفی یعنی ۱ سال زمان داشتید واسه پست دفترچه
حالا داستان اینه که کمسیون دانشگاه به تعداد واحدی که برات میمونه تخمین میزنه و فرجه میده یعنی اون موقع تشخیص داده شما یه نیم ترم دیگه تمومی و واسه شما زده تا پایان شهریور در برگه کمسیون شما
بعد شما وقتی تا شهریور تموم نشدی دوباره یه کمسون دیگه میری و میخوره تا پایان بهمن
و سپس تازه از اون مدت به بعد میری داخل فرجه معرفی
حالا ممکنه بوده دانشگاه شما رو در همون شهریور فارغ التحصیل دونسته یا اینکه نامه کمسیون دومی شما ارجاع نشده
شما فعلا فقط از دانشگاه پیگیر باش و نظام وظیفه شهری که توش دانشجو بودی
بعد توی اون سیستم درستش کن و برو واسه بقیه کارهات
یقینا احراز فارغ التحصیلی شما برای پایان شهریور ماه بوده که این مشکل درست شده
موفق باشید
واحد که نمونده بود، فقط دفاع از پایان نامه بود. من تا بهمن 93 از کمیسیون وقت گرفتم و موفق هم شدم به دفاع
به گفته مسئولین نظام وظیفه کشور (میدون سپاه) دانشگاه این یک ترم سنوات ارفاقی رو از نظام وظیفه نگرفته، نمیدونم یا نامه نزده یا ثبت نشده در سیستم. از دانشگاه این موضوع رو هنوز پیگیری نکردم.
ولی چیزی که هست در برگه معرفی به نظام وظیفه که دانشگاه بهم داده تاریخ فارغ التحصیلی خورده 26/11/93
یادمه از دانشگاه همون موقع که تسویه حساب کردم پرسیدم نیازه به خاطر یک ترم سنواتی که گرفتم به نظام وظیفه مراجعه کنم که گفتن نه!
سوال اینجاست که احیاناً اگر دانشگاه به نظام وظیفه نامه نزده باشه و از اونها سنوات ارفاقی نگرفته باشه، میشه کاریش کرد؟
اگر زده باشه که خب صرفاً در صورت موافقت اونها باید بهم اجازه دفاع بدن و یا بهم بگن که دارم از فرجه م استفاده میکنم که نگفتن، و در صورت ثبت نشدن این موافقت خب میشه درستش کرد قاعدتاً. اگر نزده باشه راهی هست؟