12-04-2016, 12:56 AM
(11-04-2016, 10:40 PM)eefe نوشته: واحد که نمونده بود، فقط دفاع از پایان نامه بود. من تا بهمن 93 از کمیسیون وقت گرفتم و موفق هم شدم به دفاع
به گفته مسئولین نظام وظیفه کشور (میدون سپاه) دانشگاه این یک ترم سنوات ارفاقی رو از نظام وظیفه نگرفته، نمیدونم یا نامه نزده یا ثبت نشده در سیستم. از دانشگاه این موضوع رو هنوز پیگیری نکردم.
ولی چیزی که هست در برگه معرفی به نظام وظیفه که دانشگاه بهم داده تاریخ فارغ التحصیلی خورده 26/11/93
یادمه از دانشگاه همون موقع که تسویه حساب کردم پرسیدم نیازه به خاطر یک ترم سنواتی که گرفتم به نظام وظیفه مراجعه کنم که گفتن نه!
سوال اینجاست که احیاناً اگر دانشگاه به نظام وظیفه نامه نزده باشه و از اونها سنوات ارفاقی نگرفته باشه، میشه کاریش کرد؟
اگر زده باشه که خب صرفاً در صورت موافقت اونها باید بهم اجازه دفاع بدن و یا بهم بگن که دارم از فرجه م استفاده میکنم که نگفتن، و در صورت ثبت نشدن این موافقت خب میشه درستش کرد قاعدتاً. اگر نزده باشه راهی هست؟
خب دقیقا مشکل اینجاست که دانشگاه به نظام وظیفه نامه نزده و در سیستم اونا ثبت نشده
مهم نیست که کی تاریخ فارغ التحصیلی شماست
باید دید تو ابطال معافی شما فرجه معرفی رو نظام وظیفه دانشگاه چقدر زده بوده
احتمالا زده ۶ ماه یعنی یقینا
در ثانی همونطوری که گفتم فرجه معرفی شما تا شهریور ۹۴ بوده و شما به هوای اینکه تا بهمن ماه هستش اقدام نکردی واسه معرفی
چون شما گفتید که سیستم میزنه از مهرما در دوره غیبت هستید شما
الانم میگم تنها راه شما اینه که از نظام وظیفه دانشگاه و شهر محل تحصیل تواما پیگیر باشی
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید