12-04-2016, 10:25 AM
(11-04-2016, 08:44 PM)Agirl نوشته: سلام به همه دوستان عزیزم
من یه سوال دارم که نمیدونم کجا بپرسم.
لطفا بهم کمک میکنین؟
ممنونم
سوال:
1. research scientist تو هلند و المان به کی گفته میشه؟
2. آیا کسی که این سمت رو داره، کارمند دائمی اون دانشگاهه؟ یا مثل دانشجویان پست-داک هست؟
3. فرق research scientist و scientist با هم چیه؟ (دوباره تو هلند و المان)
4. وظیفه کسی که ریسرچ ساینتیست هست چیه؟
5. فرق ریسرچ ساینتیست با ریسرچ اسیستنت (دوباره هلند و المان) چیه؟
چون میدونم که تو کانادا (یعنی با کسانی که شغل اکادمیک تو کانادا دارن صحبت کردم) ریسرچ ساینتیست معنا نداره انگار.
پس لطفا موقع پاسخ دادن این دو کشور رو مد نظر داشته باشین
خیلی ممنونم
دروود بر شما
1- تا اونجایی که بنده اطلاع دارم و از دوستان در این خصوص سوال کردم، در واقع در بیشتر لابراتورها و گروههای تحقیقاتی در اروپا research scientist فردیه که حداقل بالاتر از درجه دکتری یا دانشجوی پست دکتری اطلاق میشه که به تحقیق و ایده پردازی در خصوص طرحهای پژوهشی اقدام میکنه. (بیشتر در رشته های علوم طبیعی این عنوان کاربرد داره)
2- بله این متقاضیان عملاً دانشجویان پست دکتری هستند یا فردی که به درجه ای از دانش تحقیقاتی رسیده و در بخشهای پژوهشی علوم فناوری در دانشگاه مشغول بکار هست.
3 - scientist در واقع به فردی اطلاق میشه که در موضوع و دانشی چیره دست و از طرحهای خودش در بسیاری از ژورنالها و کتب میشه استفاده کرد به این صورت که دانشمند دارای بالاترین درجه دانشگاههی می باشد که اکنون در تربیت محققان و استفاده از علوم نوین در پژوهش استفاده میکند. عملاً بسیار رتبه بالاتری به نسبت دانشمند محقق است.
4- در بخش یک توضیح دادم.
5- کمک محقق در واقع از یه دانشجوی دکتری هم این عنوان بیان میشه و کسی است که در حوزه رشته خودش به تحقیق و نگارش علمی اقدام میکنه. در واقع به بیشتر دانشجویان دکتری در سالهای اخر تحصیل که RA گفته میشه. البته بجز اون متقاضیانی که بر روی دروس تئوری کار میکنند که TA گفته میشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public