(12-04-2016, 10:25 AM)Shihan نوشته: دروود بر شمااز دوست عزیزم خیلی ممنونم
1- تا اونجایی که بنده اطلاع دارم و از دوستان در این خصوص سوال کردم، در واقع در بیشتر لابراتورها و گروههای تحقیقاتی در اروپا research scientist فردیه که حداقل بالاتر از درجه دکتری یا دانشجوی پست دکتری اطلاق میشه که به تحقیق و ایده پردازی در خصوص طرحهای پژوهشی اقدام میکنه. (بیشتر در رشته های علوم طبیعی این عنوان کاربرد داره)
2- بله این متقاضیان عملاً دانشجویان پست دکتری هستند یا فردی که به درجه ای از دانش تحقیقاتی رسیده و در بخشهای پژوهشی علوم فناوری در دانشگاه مشغول بکار هست.
3 - scientist در واقع به فردی اطلاق میشه که در موضوع و دانشی چیره دست و از طرحهای خودش در بسیاری از ژورنالها و کتب میشه استفاده کرد به این صورت که دانشمند دارای بالاترین درجه دانشگاههی می باشد که اکنون در تربیت محققان و استفاده از علوم نوین در پژوهش استفاده میکند. عملاً بسیار رتبه بالاتری به نسبت دانشمند محقق است.
4- در بخش یک توضیح دادم.
5- کمک محقق در واقع از یه دانشجوی دکتری هم این عنوان بیان میشه و کسی است که در حوزه رشته خودش به تحقیق و نگارش علمی اقدام میکنه. در واقع به بیشتر دانشجویان دکتری در سالهای اخر تحصیل که RA گفته میشه. البته بجز اون متقاضیانی که بر روی دروس تئوری کار میکنند که TA گفته میشه.

فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم:
1. اگه پست داک و ریسرچ ساینتیست هر دو از نظر اینکه کارمند دائمی دانشگاه نیستن، شبیه همن، و از نظر وظایف هم شبیه همن، پس چرا ما هم ریسرچ ساینتیست داریم هم پست-داک؟ (این سوال خیلی فکرمو به خودش مشغول کرده)

2. من تو اروپا بارها و بارها دکتراهایی رو دیدم که ریسرچ اسیستنت هستن و ماهی 800 یورو حدودا میگیرن (هم تو المان دیدم هم تو هلند)، و گاهی وقتا استخدام دائمی دانشگاه هم هستن (برای همین تاکید کردم روی المان و هلند، منظورم RA که تو امریکا و کانادا مرسومه نیست). فرق این ریسرچ اسیستنتها با اون آقا یا خانم ریسرچ ساینتیست چی هست؟ آخه اینا هر دو دارن یه کارو انجام میدن چرا اسماشون فرق داره؟

3. ریسرچ ساینتیست میتونه مستر هم باشه؟ (یعنی پی اچ دی نباشه؟)
شاید سوالاتم خیلی مهم نباشه ولی مدتهاستتتتتتتتتتتت فکرمو مشغول خودش کرد

خیلی ممنونم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
!Never Give Up