12-04-2016, 04:13 PM
(12-04-2016, 11:04 AM)Agirl نوشته: از دوست عزیزم خیلی ممنونم
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم:
1. اگه پست داک و ریسرچ ساینتیست هر دو از نظر اینکه کارمند دائمی دانشگاه نیستن، شبیه همن، و از نظر وظایف هم شبیه همن، پس چرا ما هم ریسرچ ساینتیست داریم هم پست-داک؟ (این سوال خیلی فکرمو به خودش مشغول کرده)![]()
2. من تو اروپا بارها و بارها دکتراهایی رو دیدم که ریسرچ اسیستنت هستن و ماهی 800 یورو حدودا میگیرن (هم تو المان دیدم هم تو هلند)، و گاهی وقتا استخدام دائمی دانشگاه هم هستن (برای همین تاکید کردم روی المان و هلند، منظورم RA که تو امریکا و کانادا مرسومه نیست). فرق این ریسرچ اسیستنتها با اون آقا یا خانم ریسرچ ساینتیست چی هست؟ آخه اینا هر دو دارن یه کارو انجام میدن چرا اسماشون فرق داره؟
3. ریسرچ ساینتیست میتونه مستر هم باشه؟ (یعنی پی اچ دی نباشه؟)
شاید سوالاتم خیلی مهم نباشه ولی مدتهاستتتتتتتتتتتت فکرمو مشغول خودش کرد
خیلی ممنونم
1- عملاً فرق زیادی باهم ندارن. مقایسه و اشتراکات کار و تحقیقات نزدیک بهم دارن. تنها از این منظر که در دانشگاههای مختلف روی واژه ها با عناوین مختلف تاکید میشه. من خیلی از پروژه های دکتری در اروپا رو با عنوان نیاز به Research Scientist دیدم که اگهی کردن.
2- حداقل در این مورد که دستمزدشون پس پایینه! چون دوره های دکتری در هلند و المان حداقل بعد از رفع مالیات حدوداً 1200 یورو است. ضمن اینکه اگر فاندهای TVL-13 رو بگیرن که کمی بیشتر هم است. حالا 800 یورو نمیدونم!
3- من همچین اگهی ندیدم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public