(13-04-2016, 03:53 PM)mehmet نوشته: سلام رفقا من چند وقتیه که مطالبتونو میخونم و به نظرم خیلی بهمون کمک میکنه،ولی چیزی که منو نا امید کرده اینه که دوستان اکثرا فقط معدل رو ملاک قرار میدن پس من و امثالم که تو دانشگاه های خوب درس خوندیم (خودم امیر کبیر) و به هزار و یک دلیل معدلمون پایین میشه تکلیفمون چیه،خب وقتی استاد من با صد تا تمرین و کوییز و میان ترم آخر سر یه 10 میده چجوری معدل 18 بیارم،بعد دوستان. عزیزی که تو دانشگاه های آزاد و غیر انتفایی خیلی راحت تر معدلای آنچنانی میارن جلوتو از ماها قرار دارن? اصلا جایی مثل امریکا میفهمن که شریف و امیر کبیر با غیر انتفایی فلان شهرستان خیلی فرق داره?.. با این وضع که ما کلا سرمون کلاه رفته که...
ببخشید طولانی شد...
درود
مهمت جان، اول یه نکته ای بگم بهتون. من در مورد دانشگاههای غیر انتفاعی خبر ندارم ولی نمره اوردن در دانشگاههای شهرستان کار انچنان ساده ای هم نیست. مثلا چیزی به نام شیفت نمرات کم دیده میشه بر خلاف شریف. استادای عقده ای هم که متاسفانه کم نداریم با تمام احترام به اساتید عزیز.
بله در آمریکا میفهمن چیزی به نام شریف وجود داره! ولی با این حال باز هم این معدل ما در شریف هست که میتونه تاثیر خودش رو بذاره. کلاه سرتون نرفته شما اگر معدلتون کمه باید با سایر موارد رزومه اون رو پوشش بدید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.