14-04-2016, 11:52 PM
(14-04-2016, 11:24 PM)Rubina نوشته: سلام دوستان عزیزم،درود دوست عزیز و خوش آمدید به آکادمیا کافه
امیدوارم حالتون خوب باشه. مسئلهای مدتهاست که ذهنم رو به شدت درگیر خودش کرده و تصمیم گرفتم با شما عزیزان با تجربه و دلسوز این انجمن در میان بذارم و باهاتون همفکری و مشورت کنم. ممنون میشم اگر کمکی از دستتون برمیاد، دریغ نکنین.
من 21 سالمه و بخاطر مسائلی که بازشرح اونها در حوصلهی این انجمن نمیگنجه؛ تا به امروز درگیر معضل ورود به دانشگاه هستم، البته نه هر دانشگاهی؛ چرا که در حال حاضر دانشجوی دانشگاه آزاد شیراز (ورودی سال 93) هستم (اجباراً و به علت همون مسائلی که عرض کردم در حوصله انجمن نیست، وارد این دانشگاه شدم) که به علت کیفیت به شدت پایین این دانشگاه از همه نظر؛ چندی پیش تصمیم به کنکور مجدد گرفتم تا وارد دانشگاهی سراسری بشم و به همین دلیل تعداد واحدهای خیلی کمی رو گذروندم و دو ترم اخیر رو مرخصی گرفتم، ولی مدتیست که از دانشگاه های سراسری هم ناامید شدم؛ چرا که تنها دانشگاه های مشخص مثل تهران، شریف و اصفهان شاید اندکی تفاوت کنند و مابقی باز هم ضعف دارند. با توجه به اینکه من 3-4 سال از بهترین سالهای عمرم رو صرف کنکور دادن کردم (به دلیل همون ماجراهای مفصل)، و اینکه اگر فرضاً لیسانسم رو در ایران بخونم باز هم برای فوق به بعد قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور رو دارم، با خودم فکر کردم و گفتم بهترین کار ممکن شاید این باشه که با توجه به هزینه کم تحصیل با کیفیت در آلمان، و با توجه به استعداد خوبی که در زبان آموزی دارم و همیشه اساتید زبان انگلیسیام از این موضوع تعریف میکردند، از حالا شروع به یادگیری فشرده و سریع زبان آلمانی کنم و ظرف مدت یکسال آینده تمام کارهای لازم (برای مهندسی) رو انجام بدم و عازم بشم. ولی خیلی تردید دارم که آیا واقعاً یادگیری زبان آلمانی در این مدت کوتاه در حدی که برای سفارت لازم است شدنی و کاربردیست؟ و اینکه هزینه ها دقیقاً همونطور که گفتند یعنی سالی 8 تا 10 هزار یورو هست یا نه؟ و اینکه به نظر شما عاقلانه و منطقیه یا بسیار ریسکیه؟ نسبت به لیسانس گرفتن از دانشگاه آزاد یا سراسری شیراز.
ممنون میشم راهنمائیم کنین.
من میتونم همه نگرانی های شما رو بفهمم اما الان نظرات خودمو میدم امید به اینکه مفید باشه
ابتده بگم شما ۴ سال تو آلمان بخوای لیسانس بخونی ۱ سال هم کالج اگه نمره زبانت به حد مطلوب نرسه البته میشه ۵ سال
یعنی سالیانه کلی هزینه
اگه اوضاع مالیت خیلی خوبه و مشکل نداری آره کار خوبیه اما پیشنهاد من اینه :
لیسانس رو در ایران بخون معدلتو ببر بالا تابستونا واحد بگیر ۳ ساله لیسانس بگیر
در کنارش زبان بخون نمرتو در حد عالی بالا ببر
کلاس های تخصصی برو
مهم نیست چه دانشگاهی باشی فقط معدلت مهمه
هر چی میتونی ببرش بالا
دانشگاه شریف و .... خوبه اما واسه یکی که رزومه عالی درست کنه بره استنفورد یا ام آی تی یا از این قبیل..
واسه زبان آلمانی فوق فشرده ۶ ماهه میتونی برسی به سح B1
من میگم ۳-۴ سال فرصت داری همه این کارارو بکنی و واسه مستر پذیرش بگیری راحت با هزینه کمتر و شرایط بهتر بری آلمان
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید