15-04-2016, 01:25 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2016, 01:40 AM توسط mj.sarfi.
دلیل ویرایش: اضافه کردن
)
(13-04-2016, 08:20 AM)Torkan نوشته: درود
رشتتون که کلیرنس خواهد داشت. سربازی؟ اعتبار دانشگاه؟فامیل در ایالات متحده؟موضوع کاری؟ نوع فاند؟سابقه کاری؟ اینها همش مهم هستن و هر کدوم میتونه عامل ریجکت باشه. شما اینها رو بیان کنید تا بشه حدس زد روند ویزاتون رو.
بااحترام،
ترکان
سربازی نرفتم (معافیت تحصیلی)، دانشگاه اینجا شریف مقطع لیسانس, اونجا دانشگاه NorthWestern تاپ 20 هست. فامیل ندارم آمریکا. فاند فلوشیپ یه سال ماهی 2500 دلار. سابقه کار هم ندارم اصلا. کلا خیلی پاکم. ریسرچ هم مرتبط با سیالات محاسباتی است. گفتم یکی از استادای اونجا یه RP بی خطر هم بهم بده. بقیه دوستام هم مثل منن. ولی رنک دانشگاهشون بالای 50ه و فاند RA هستن. با این اوضاع چطوره عشق آباد چطوره؟
یه سوال مهم دیگه هم دارم. چون مرتبط به اینه می پرسم.
من امروز موفق شدم برای 8 می از سفارت دوبی وقت بگیرم. وقت عشق آبادم هم 12 می ه. میخوام نگهش دارم اگه دوبی ریجکت شدم برم ترکمنستان. الان سوال من اینه که فرضا من 8 می برگردم ایران در حالی که ریجکت شدم. میرم وثیقه ام رو پس میگیرم. و از دانشگاه هم یه نامه اجازه خروج از کشور دیگه میگیرم به مقصد ترکمنستان. نظام وظیفه به من اجازه میده که این وثیقه رو پس بگیرم و باز دوباره بذارم؟ میدونم که 15 میلیون پول رو یه هفته بعد واریز میکنن به حساب. مبلغش برام مسئله ای نیس میتونم همونجا 15 میلیون دیگه برای ترکمنستان بدم بهشون میخوام بدونم قانونا میذارن این کارو بکنم چون فاصله وقت دوبی و عشق آباد فقط 4 روزه. نمیگن شما حداقل باید فلان مدت از ورودت به ایران گذشته باشه تا بتونی دوباره اقدام کنی؟