16-04-2016, 12:53 PM
(13-04-2016, 06:44 PM)hamedimmortal نوشته: باسلام میخاستم ویزای توریستی امریکا بگیرم سوالم اینه ایا به من که فقط کشورهای شرق اسیا رو دیدم ویزا میدن از لحاظ توان مالی یا پرینت حساب مشکلی ندارم و اینکه ایا آزانسی روهم سراغ دارید ک بتونم با قیمتی مناسب تور امریکا برم اخه خیلی از اژانسا کلاه بردارن برای اینجور سفرها اونم امریکا که هرکی هرکی نمیره در ضمن من تجربه سفر بدون تور به کشورهایی مسه فیلیپین مالزی اندونزی تایلند و چین رو داشتم وانگلیسیمم معمولیه اگربدون تور هم برم مشکلی پیش میاد؟؟ درضمن من30سالمه متاهلم و با خانمم میخام برم -ممنون میشم جواب منرو بدید
(16-04-2016, 09:36 AM)Babak نوشته: با توجه به سنتون و این که همراه خانمتون میخواهید برید، احتمال این که بتونید ویزا بگیرید کمه. ضمن این که با توجه به مشکلات ویزای آمریکا، فکر نمیکنم تور امریکا به شکلی که برای بعضی از کشورها مثل چین و مالزی و غیره وجود داره، وجود داشته باشه.
یک نکته ای ممکنه دوستمون ندونن با اجازه بگم به هیچ وجه به بعضی تبلیغات در مورد ویزای تضمینی و این موارد اصلا گوش نکنید.
این رو گفتم چون احساس کردم دوستمون اطلاعات انچنانی ندارن
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.