17-04-2016, 11:20 PM
(17-04-2016, 09:56 PM)elma369 نوشته: سلام دوستان
من خیلی گیج شدم سر زمانبندی ها... می خواستم ببینم اگر دانشگاهی قرار باشه پذیرش بده،قبل deadline هم میده یا حتما باید از deadline گذشته باشه و بعدا نتایج و اعلام می کنن؟؟؟؟
من اردیبهشت دارم برا پاییز 2016 در آلمان اقدام می کنم و نوشتن که تا 6 هفته بعد جواب میدن!!حالا این جواب می تونه نقصی مدارکم باشه،حالا با توجه به اینکه deadline آخرای تیر اگر قرار باشه بعد از deadline پذیرش بدن و چونکه کارای ویزا حداقل دوما طول میکشه ،من به ترم پاییزشون نمیرسم!!!!خواهش می کنم راهنماییم کنید .
سلام بر شما دوست عزیز،
"معمولا بعد از گذشت deadline نتایج اعلام میشود، به این دلیل که اساتید تا آخرید لحظه منتظر دانشجوهای بهتر هستند"
منبع: یکی از دوستان مجرب فروم
تیر تا مهر زمان مناسبی برای ویزا هستش، نگران نباشید، نهایتا چند روز دیرتر به دانشگاه میرسید یا اگر کارهای ویزا طولانی تر شد، ترم را دیفر میکنید به بهار آینده (که احتمالا به این مرحله نمیرسد، آلمان همانند ایالات متحده و کانادا پیچیدگی ویزا را ندارد)
به این نکته توجه کنید که اگر شما نگران هستید، استاد راهنمای شما و دانشگاه شما هم نگران دیر رسیدن شما به دانشگاه و موضوع دیفر هستند و آنها کاری را به ضرر خودشان انجام نمیدهند.
در ضمن بابت پذیرش هم پیشاپیش تبریک میگویم. به سلامتی
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید