18-04-2016, 09:33 PM
(18-04-2016, 08:56 PM)persim نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
بنده دانشجوی سال دوم دکتری تخصصی و متاهل هستم سوالاتی داشتم از حضورتان اگر پاسخگو باشید ممنون میشم
1- بنده دارای افتادگی دریچه قلب به صورت مادر زادی هستم و علاوه بر آن دارای یک نارسایی جزئی در قلب، آیا به این شرایط بنده معافیت تعلق می گیرد؟
2- آیا امکان اقدام برای دریافت معافیت در حین تحصیل برای من وجود دارد؟
3- از کجا می تونم لیست پزشکان مورد تائید نظام وظیفه را پیدا کنم؟ و همچنین آیا امکانش هست که برای ویزیت و چکاپ کامل به دکتر مورد نظر رفته و در صورت تائید وی به دنبال کار معافیت بیفتم؟
4- این که من متاهل هستم پوئن مثبتی تلقی میشه یا منفی؟
درود بر شما دوست گرامی و حوش آمدید به آکادمیا کافه
سوالاتتونو از آخر به اول جواب میدم :
۴-خیر تاثیری در گرفتن معافیت پزشکی نخواهد داشت.اصولا مدرک در پروسه معافیت پزشکی به دو دسته دیپلم و بالای دیپلم تقسیم میشه و شرایط اون هم در مورد هر بیماری در دفترچه ذکر شده
۳-در هر بیمارستان نظامی اعم از نیرو انتظامی سپاه و ارتش که برید لیست پزشکاشون رو در بورد میتونید مشاهده کنید و یا حتی بپرسید..بله میتونید حتی در همون بیمارستان هم ویزیت آزاد تهیه کنید و مشورت کنید حتی میتونید آدرس مطب اون ها رو هم بگیری و به آنجا نیز مراجعه کنی
۲-برای برخی از بیماری ها این آپشن هست اما برای بیماری شما رو دقیقا نمیدونم.اینو باید تو لیستی که از پلیس +۱۰ یا نظام وظیفه تهیه میکنید مشاهده کنید.و بعد پیش پزشک چک آپ بشی ببینی شامل حال شما میشه یا نه
۱-دریچه میترال؟
من فکر نکنم معافی دائم داشته باشه اما نظر تخصصی راجع بهش ندارم
توصیه میکنم این مورد رو با متخصص چک کنید حتما
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید