(18-04-2016, 08:05 PM)iman7 نوشته: سلام
میشه شانس این رزومه رو برای دکترا ارزیابی کنید:
1- لیسانس مکانیک از دانشگاه علم و صنعت با معدل 14
2- ارشد هوافضا از امیرکبیر با معدل 16.1
3- نمره GRE برابر 317 (V152 - Q165)
4- نمره تافل 103
5- مقالات ژورنال بین الملی 5 تا ( از این ها دو تاش ISI معتبره و با ایمپکته - دو تاش ISI بدون ایمپکت) - مقاله داخلی 2 تا - مقاله کنفرانس بین امللی یکی
6- سابقه تدریس 7 سال توی دانشگاه آزاد
یک نکته توضیحی اینکه یکی از مقالات معتبرم کار ارشدم بوده و در زمینه هوافضاس. بعد از اون چون نمی خواستم تو هوافضا کار کنم بقیه مقالاتم حرارت و سیالاته که در واقع برگشتم به بکگراند لیسانس. حال برای پوزیشن ها موندم چه کنم. اگه بخوام به استناد مقالاتم برای پوزیشن های مربوط به حرارت و سیالات اقدام کنم خوب معدل و نمرات لیسانسم خوب نیست. اگه بخوام به خاطر نمرات بهتر ارشد کارای هوافضایی یا نزدیک به اون تو مکانیک اپلی کنم فقط یه مقاله هست که اونم مال 5 سال پیشه.
اصلا شانسی دارم برای هلند یا دانشگاه های دیگه تو اروپا؟
سلام
تجربه عینی یکی از دوستانم رو عرض می کنم و در نهایت نظر میدم:
دوستی دارم دقیقا همرشته شما با زمینه تحقیقاتی rotary equipment و البته fatigue...
ایشون به نسبت شما معدل هایی کمی بهتر از شما منتها از دانشگاهی دولتی در یک شهرستان بهره مند بودن...
ولی به جز دو مقاله که هر دو ASME بودن کار تحقیقاتی خاصی نداشتن...
تلاش هاشون برای پذیرش آلمان چندان موفقیت آمیز نبود...
نهایتا در کمال ناامیدی سراغ دانشگاه های هلند رفتن و استادی در TU Delft در حیطه computational و fatigue analysis سازه های heterogeneous از کار ایشون خوشش اومد... نکته مهم این بود که دوست من از ابتدا دوست داشت با دید engineering بره سراغ تحقیقات fatigue... ولی نهایتا به کمک علاقه ای که به programming و روش های computational نشون داد، تونست موقعیت بسیار خوبی رو کسب کنه...
الان جوی که از دانشکده خودشون و سایر دانشکده های مهندسی در هلند تعریف میکنه، همه این ایده رو به ذهن تداعی می می کنند که اگر applicant در یک حیطه خاص دید عمیق و background جامعی کسب کرده باشه و البته به تحقیقات رایانشی و عددی علاقه نشون بده، از fatigue و finite element گرفته تا CFD و airfoil modeling جای کار هست...
اگر به برنامه نویسی بی علاقه نیستید، به نظرم بعید هست از بین طیف وسیع دانشگاه های معتبر هلند مثل TU Delft و TU Eindhoven و Rodbound و موارد مشابه نتونید پروژه مرتبطی برای خودتون دست و پا کنید...
معدل پایین همیشه معضل هست... ولی در اروپا که اساتید دنبال personal intuition از فرد هستند این اثر کمتره... و در هلند حتی ببش از پیش میشه به توانایی فعلی دل بست...
سوئد و آلمان هم درمهندسی مکانیک سالانه پروژه های زیادی دارند...
ولی سوئدی ها پروژه هاشون رو بیشتر در حیطه automotive engineering و turbine ها طرح می کنند که شاید خیلی مدنظر شما نباشه...
دانشگاه های درجه یک آلمان هم به نسبت counterpart های سوئدی شون مشتری بیشتری دارند و ممکن هست در رقابت سنگین تر، معدل اثر تیره تری روی کار بگذاره...
من افراد زیادی رو می شناسم که در RWTH AAchen، TU Delft، TUM، KTH و ... در حال تحصیل اند و فاصله خیلی هاشون به لحاظ رزومه اگر بدتر از شما نبوده، خیلی هم بهتر هم نبوده... به هر حال من اقدام اروپا رو (با فرض اراده پولادین شما برای سر و کله زدن با اساتید اروپایی برای جلب نظرشون) برای رزومه شما روشن ارزیابی می کنم...
براتون آرزوی موفقیت دارم