19-04-2016, 04:02 PM
(19-04-2016, 03:28 PM)Matinking نوشته: سلام ایمان جانمتین جان اخه مشکل اینه که این پوزیشن های اروپایی اصلا روال خاصی ندارن انگار و دپارتمان (مشابه امریکا منظورمه) ظاهرا دخالتی نداره. مثلا حداقلی اعلام نمی کنن از معدل و یا مثلا نمره زبان. بعضی ها برای اپلی گفتن فقط سی وی و کاور لتر بفرستید حتی ریز نمره هم نخواستن که عنوان کورس ها را بخوان.
خب این "وضوح" ی که می فرمایید در مورد همه دانشگاه ها صادق نیست
مثلا در رشته کامپیوتر درسی مثل Advanced Programming معمولا گویای این نیست که آیا object-oriented programming در اون cover میشه با paradigm خاص دیگه ای...
یا مثلا درسی مثل Robot Control رو در همین مکانیک در نظر بگیرید... این درس می تونه کلا manipulator ها و کنترل اونها رو مدنظر قرار داده باشه یا بو نوعی mobile robot ها رو هم در نظر گرفته باشه... و حتی هم ممکن هست روی تکنیک های تئوری مثل adaptove sctuctured control تکیه بیشتری داشته باشه...
طبیعتا برای دپارتمانی که دنبال پیدا کردن ابعاد دقیق background مطالعاتی شماست، این تفاوت ها می تونه در مناسب تشخیص دادن شما برای تحقیقاتشون تعیین کننده باشه...
اینجاست که course description، که محتوای هر course رو ولو (title وار) مشخص می کنه، راهگشا هست...
براتون آرزوی موفقیت دارم
دو تا پوزیشن رو من دنبالش بودم هر دو توی Eindhoven توی یکیش هم ریز نمره هم list of grades خواسته توی یکیش فقط ریز نمره خواسته.
دوتا پوزیشن دیگه تو Chalmers دیدم هر دوهم توی دانشکده مکانیک. توی یکیش گفته باید ظرف دو سال اول سوئدی یاد بگیری و تدریس کنی اون یکی گفته فقط انگلیسی.
ظاهرا اینطوریه که دانشگاه یا حتی دپارتمان به عنوان یه سازمان تصمیم گیر نیست و استادایی که پوزیشن رو تعریف کردن مستقلا این شروط رو می گذارن و انتخاب هم دست اوناس.
من 4 سال پیش برای یه پوزیشن تودانشگاه Bergen نروژ اپلی کردم که خوب مسلما به اندازه NTNU خواهان نداره. یعنی خیلی بالا نیست. من تجربم البته کم بود و کاور لتر بدی نوشتم و رد شدم ولی جالبه که یه نامه فرستادن افراد پذیرفته شده رو معرفی کردن دو تاشون از ایران بود. یادمه یکیشون ریاضی خونده بود. پوزیشن هم در مورد heat transfer بود. من رزومه اون شخص رو نمی دونم احتمالا مقاله مرتبط داشته ولی اگه واقعا کورس های گذرونده انقدر مهم باشه براشون مگه ریاضی چقدر کورس مرتبط با همچین موضوعی می تونه داشته باشه؟ من می فهمم که کسی با بکگراند ریاضی کاندیدای بدی نیست برای حل مسائل عددی تو هر زمینه مهندسی اما اگه واقعا کورس مهم باشه به نظرم رشته مرتبط بودن خیلی مهم میشه. من از هرکسی هم که تا حالا تحقیق کردم گفته اروپا باید مقاله داشته باشی. بعنی زمینه تحقیق براشون خیلی مهمتره از عنوان رشته و درس.
من که گیج شدم و سر از کار این اروپایی ها در نیاوردم. ظاهرا باید بگردم دنبال یه سری کشورهای دیگه تو جهان هستی.