20-04-2016, 08:51 AM
(19-04-2016, 01:04 PM)trrxreza نوشته: با سلام
بهترین سفارت برای ویزای مهاجرتی مثل لاتاری و کاری کدوم سفارته ؟
معیار , پذیرش راحت تر و کلیرنس کوتاه تره.
آیا سفارت های آنکارا و ایروان و ابوظبی همگی مصاحبه ی فارسی دارند ؟
ممنون
من افراد زیادی رو دیدم که برای ویزاهای مهاجرتی از آنکارا اقدام کردند و تقریبا همگی هم ویزا رو گرفتند، اما کلیرنسهای اخیر آنکارا برای لاتاری حدود ۵-۶ ماه طول کشیده. من از وضعیت سایر سفارتها خبر ندارم و نمیدونم که وضعیت ویزاهای مهاجرتی در اونها اخیرا چطور بوده.
در مورد مصاحبه فارسی، آنکارا و دوبی مصاحبه فارسی دارند، اما در مورد ابوظبی و ایروان مطمئن نیستم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.