22-04-2016, 04:05 PM
(22-04-2016, 02:49 PM)سارا1373 نوشته: خب من به دکترا مستقیمم فکر کردم
با توجه به اینکه دخترم و به کارا تحقیقاتی علاقه دارم خیلی با جدیت نگفتم که ، نه اصلا من میخوام مستر بگيرم برم کار کنم
اما بعدش از چند نفر شنيدم خیلی سخته و تقریبا دهنم صاف ميشه انقد سخته تحقيقاتون !!!!! به معنای واقعی researcher میشی
حالا که شما اینجوری ميگين خب آره من فاند برام مهم تره
اولویت بذارم رو دکترا مستقیم ؟ شانسم براش خوبه ؟
و باید دانشگاهی که هم مستر هم دکترا رشتمو دارن اقدام کنم ؟ چطوريه دقیق نمیدونم
البته آقای ترکان حق با شماس greخیلی مهم تره الان میتونه رزومه منو زيرو رو کنه
آقا ايمان من گفتم این استيت چون یک خانواده درجه یک اونجا دارم
(22-04-2016, 03:28 PM)iman7 نوشته: خوب همین مساله رفتن به جایی که خانواده درجه یک دارین می تونه افیسر رو به شک بندازه و برای ویزاتون هم بعدا دردسر بشه.
ضمنا ارشد و دکترا خوندن که فاند هم بدن بله خیلی سخته. استادی که پول میده کار هم می خواد از ادم. دوست من میگفت استادم تو برکلی 12 شب یه ایمیل می زد می گفت فردا تا ساعت 10 این کار رو انجام بده. بعد 5 صبح هم یه ایمیل دیگه می زد که راستی این رو هم انجام بده. می گفت من به جهنم این خودش رو هم می کشه!
درود
دوست عزیز دقت کنید همانطور که ایمان گفتن داشتن فامیل درجه یک به خصوص در اون ایالت میتونه حتی باعث ریجکت باشه. بله بهتره اگر فاند خیلی مهمه به فکر دکترا باشید. البته استادی که ایمان جان گفتن احتمالا چینی بوده!
ولی در حالت کلی هر کاری کنید بلاخره ریسرچ مقطع دکتری اونم تو ایالات متحده سبک خودش رو داده و تقریبا باید زیاد کار کنید.
به نظر من فعلا تمرکزتون روی gre باشه اگر هدفتون فقط آمریکاست.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.