23-04-2016, 10:36 AM
(23-04-2016, 10:27 AM)محمد مهدی نوشته: سلام دوستان.
خیلی ممنون از راهنماییهاتون.
معدل لیسانس من پایینه. 14/64 شاید این یک دلیل باشه ولی من برای دانشگاههای رنک پایینم اقدام کردم. حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنید.
من امسال کلا از 7 تا دانشگاه امریکا ریجکت شدم و میخوام سال بعد با رزومه بهتر و نمرات زبان بهتر دوباره اقدام کنم. برای دکترای ریاضی اقدام کرده بودم.
1. برای جبران معدل پایینم چیکار کنم که اونو پوشش بده؟؟ GRE Subject خوبه یا لازم نیست؟؟ بالاخره باید یه راهی برای پوشش این نقص باشه.
2. من امسال اول به استادا میل میزدم و اگه جوابمو میدادن اپلای میکردم یعنی بدون دریافت جواب اپلای نکردم. البته بعضی از استادا جوابای خوب میدادن و بعضی ها فقط تشویق به اپلای میکردن که من همرو به فال نیک میگرفتم. حالا سوالم اینه: تحت شرایطه گرفتن چه جوابی از استاد باید اپلای کرد؟؟ اینطور که پیداست استادا به خیلیا جواب میدن.
3. آیا میتونم به اون استادایی که امسال میل زده بودم دوباره میل بزنم و بگم همچنان مایل به کار با شما هستم یا دیگه این کارو نکنم؟؟؟(البته منظورم به اون استادایی که خوب جواب دادن)
4. من اسم استادارو تو SOP میاوردم. البته بعضی هاشون خودشون میگفتن که این کارو بکن. به نظرتون وارد کردن اسم استاد در SOP کار درستیه؟؟ممنون دوستان.
لطفا رشته و دانشگاههایی که اپلای کرده بودید رو نیز مطرح فرمایید.
ممکنه یکی از علتهای شما دانشگاههایی بوده که اپلای کردید.
نمرات GRE و TOEFL رو هم مطرح کنید تا در مورد علل ریجکت شما بحث بشه و سایر موارد البته به این تاپیک مربوط نیست با این حال دوستان بهتون کمک میکنند.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.