(23-04-2016, 10:10 AM)مهمان نوشته: دو ستان عزیز سلام.
من امسال از 7 تا دانشگاه امریکا ریجکت شدم و میخوام سال بعد با رزومه بهتر دوباره اقدام کنم. برای دکترای ریاضی اقدام کرده بودم. چند تا سوال دارم. اگه کسی تجربه ای داره لطفا کمک کنه.
1. من امسال اول به استادا میل میزدم و اگه جوابمو میدادن اپلای میکردم یعنی بدون دریافت جواب اپلای نکردم. البته بعضی از استادا جوابای خوب میدادن و بعضی ها فقط تشویق به اپلای میکردن که من همرو به فال نیک میگرفتم. حالا سوالم اینه: تحت شرایطه گرفتن چه جوابی از استاد باید اپلای کرد؟؟ اینطور که پیداست استادا به خیلیا جواب میدن.
2. آیا میتونم به اون استادایی که امسال میل زده بودم دوباره میل بزنم و بگم همچنان مایل به کار با شما هستم یا دیگه این کارو نکنم؟؟؟(البته منظورم به اون استادایی که خوب جواب دادن)
3. من اسم استادارو تو SOP میاوردم. البته بعضی هاشون خودشون میگفتن که این کارو بکن. به نظرتون وارد کردن اسم استاد در SOP کار درستیه؟؟ممنون دوستان.
سلام
1- تفسیر اینکه یک "جواب خوب" واقعا چقدر در راستای تایید واقعی استاد هست، خودش جزو هنرهای حین این فرآیند هست!
معمولا اساتید راغب سعی می کنند شما رو به program بیشتر جذب کنند (تا همچنان شما رو علاقه من حفظ کنند)، در مورد تحقیقات آتی به صورت جزئی بحث می کنند... در مورد fund با انرژی صحبت می کنند و شک و شبهه در حرفاشون کم هست... اساسا در مورد دروس قابل اخذ و ارائه اونها با شما وارد بحث میشن و سعی در برنامه ریزی (ولو تقریبی) دارند و موارد مشابه...
نکته ای که باید همیشه در ذهن داشته باشید این هست که حتی با وجود این نشانه ها هم هیچ چیز قطعی نیست... چون استاد در مورد برخورد با applicant که به مراتب بهتر از قبلی هست، بعید هست به اولی پایبند بمونه... مثل applicant ی که با استاد به نتیجه میرسه و بهش admission میدن و نهایتا offer بهتر رو accept می کنه و از دید استاد می زنه زیر همه چیز... این قانون apply هست و یه چیز دو طرفه هست... باید با admission های مختلف این تبعات رو در سمت خودتون minimum کنید...
2- بله... منتها اگر دوباره بهتون همون جواب امیدوار کننده رو دادن، به سطحی از شناخت از اون استاد رسیدید که این جواب هم مثل مورد امسال جدی نبوده یا نه؟! بدون این دید، مجددا به فضای احتمال با عمق زیاد وارد میشید...
در حالت کلی تماس مجدد با استاد موردی نداره... مگر استادی که قبلا بهش گفتید بله، و نهایتا offerش رو رد کردید...
3- در کل کار مثبت و بعضی جا ها ضروری هست... در بعضی application ها وقتی اسم استادی رو در SoP میارید application شما حتما برای اون ارسال میشه درحالیکه اگر این کار رو نکنید دپارتمان فرض می کنه که اصلا potential supervisor ی پیدا نکردید! در حالت مثبت تر هم ممکنه application شما بین خیل application های دیگه گم بشه و اصلا به چشم استاد نیاد... این این حالت آوردن اسم استاد در SoP نقش یک key word اساسی رو برای استاد ایفا خواهد کرد تا applicant هایی رو شناسایی کنه که قبلا باهاشون هماهنگ کرده بوده...
براتون آرزوی موفقیت دارم