23-04-2016, 12:17 PM
(23-04-2016, 11:57 AM)مهمان نوشته: ممنون دوست عزیز
در ادامه جواب سوال 1:
خوب این شناختی که می فرمایید اصلا با یک بار ایمیل زدن به استاد بدست نمیاد. باید چند بار بهش میل بزنیم و ارزیابیش کنیم درسته؟؟ تا ببینیم چقدر راغب به پذیرش ما هست. حالا به نظرتون چه چیز هایی بپرسیم یا چه حرف هایی بزنیم برای برطرف شدن این شک و شبهه؟؟
در ادامه جواب سوال 2:
ایمیلی که میخوام برای بار دوم به همون استاد بزنم چجوری باشه بهتره؟؟ چون دیگه لازم نیست که مثل ایمیل اول به معرفی خودمون و چیزای دیگه مربوط باشه.
مثلا بگم من قبلا بهتون میل زدم و ریجکت شدم و حالا مایلم دوباره اقدام کنم؟؟؟
سلام
1- منظور من هم با یکبار ایمیل زدن نبود... به هر حال شما potentially در تماس با استاد ممکنه تا 3 یا 4 تا correspondence هم با اون داشته باشید... به علاوه نباید انتظار داشته باشید برای یک تفسیر rough از دید استاد یه عمر باهاش معاشرت کنید!
علائم معمول رغبت استاد رو بالاتر عرض کردم که خیلی هاشون passive هستند (یعنی بدون action خاصی از طرف شما خودشون رو نشون میدن)... یه سری هم active هستند... مثلا وقتی از فلام مقاله استاد ازش سوال می پرسید، اگر راغب باشه جواب coherent ی بهتون خواهد داد تا به نوعی convinced بشید... در غیر اینصورت جواب ها معمولا خیلی کوتاه و اصلاحا FYI هستن...
2- چیزی با همین مضامین... به علاوه demonstrate مجدد خودتون "به همراه bold کردن accomplishment های جدید"... مثلا اگر در بازه پارسال تا حال مقالات جدیدی کار کردید، internship مرتبطی رو گذروندید یا به professional job خاصی مشغول بودید، اونها رو هم اضافه کنید...
براتون آرزوی موفقیت دارم