23-04-2016, 08:36 PM
(13-04-2016, 10:30 PM)afrooz.a نوشته: سلام، سوالی داشتم در رابطه با آزمون آیلتس که در واقع نمیدونم سوالم به این بخش مربوط میشه یا نه، ممنون میشم کمکم کنیددرود بر شما،
1- چه زمانی باید واسه ثبت نام آیلتس اقدام کنیم؟
( من طبق برنامه ریزی ای که کردم تا حدود 8 ماه دیگه به حد مورد نیاز در زبان میرسم، الان در حال آموزش هستم)
2- نحوه ثبت نام آیلتس چطوره؟
3- آیا تهران آزمون بدیم بهتره؟ یا تهران با شهرستان فرقی نداره
ممنون از توجهتون
1. هرچه زودتر بهتر هستش، اما عموما بین یک تا دوماه قبل از آزمون، وب سایت موسسات باز میشود و میتوانید در تاریخ دلخواه ثبتنام کنید.
2. برای ثبتنام هم میتوانید از وبسایت موسسات استفاده کنید هم از وبسایت رسمی British Council
قبل از این موضوع نکتهی مهمی که باید به آن توجه شود را مشاهده کنید اعتبار مدرک ایلتس ایران
British Council که مجری برگزاری آزمون است فقط موسسه ایرسافام تهران را آن هم به تازگی به رسمیت میشناسد (لینک خبر در لینکی که قرار داده ام وجود دارد) اما سنجش کشور تعداد بسیار زیادی از مراکز را معتبر قلمداد میکند: مراکز مجاز برگزاري آزمون IELTS در ايران.
حال به موضوع ثبت نام بر میگردیم،
ثبت نام در British Council
ابتدا به Book IELTS ، پس از انتخاب کشور، بر روی گزینهی Book Now کلیک کرده و با انتخاب تاریخ و انتخاب شهر و پرداخت هزینهی IELTS با کارتهای بینالمللی (همانند Master یا Visa برای اطلاع بیشتر به کارت اعتباری و امور ارزی مراجعه کنید) ثبت نام خود را تکمیل میکنید.
ثبتنام در ترکیه لینک: Turkey
توضیح مراحل ثبتنام در IELTS در British Council لینک: How to book IELTS
نحوهی ثبتنام در مراکز ایران (یک موسسه به عنوان نمونه برای شما تشریح میشود)
نحوهی ثبتنام لینک: How to Register
مشاهدهی تاریخهای آزمون لینک: IELTS Exam Test Schedules
نکته: مزیت ثبتنام در مراکز ایران، پرداخت وجه توسط کارتهای عضو شبکهی شتاب و دارای رمز اینترنتی (رمز دوم) است. برای پرداخت بینالمللی میتوانید از شرکتهایی همانند www.tehranpayment.com استفاده کنید، آنها نیز پول را از شما، به وسیلهی کارت عضو شتاب دریافت میکنند و با دریافت 7 درصد کارمزد (کارمزد هر شرکت آن متفاوت است)، معادل آن را به صورت دلار برای شما پرداخت میکند، البته میتوانید از آنها بخواهید که حساب کاربری شما را شارژ کنند و خود شما پرداخت را انجام دهید.
هزینه ی ثبت نام آزمون IELTS در حال حاضر 7.700.000 ریال است.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید