24-04-2016, 04:53 PM
(24-04-2016, 04:27 PM)ali agha نوشته: سلام دوستان
حدود نزدیک به بیشتر از پنجاه روز از مصاحبه من در کنسولگری آمریکا در دوبی میگذره و با توجه به سابقه و رزومه کاری و ویزاهای سفری که ارائه دادم و ذکر این موضوع که من مدیرعامل و صاحب یه شرکت بازرگانی هستم و سابقه ویزا و سفر به اکثر کشورهای اروپائی رو به دفعات داشتم و سابقه سفر به دیگر کشورهای دنیا و در حال حاضر هم دارای ویزای مولتی سالیانه شینگن نیز میباشم و تمام مدارکی که در کنسولگری به رویت مصاحبه شونده رساندم کامل و بی نقص بود و هیچ کسری هم نداشتم و ایرادی هم نگرفت اما نمیدونم چرا تابحال جوابی پس از نزدیک دو ماه هنوز اعلام نشد؟؟؟!!!
ناگفته نماند که اولین بارم بود که درخواست ویزای آمریکا دادم و 44 سال هم سن دارم و برگه زرد گرفتم که خانم مصاحبه گر فرمودند از دو هفته دیگه تو سایت چک کن
حال دوستان راهنمائی کنن که صلاح هست جهت پیگیری ایمیلی به کنسولگری جهت استعلام وضعیتم ارسال کنم یا نه و این که به چه آدرس ایمیلی و چه متنی باید بنویسم؟؟
با سپاس
درود
دوست عزیز برای چه نوع ویزای اقدام کرده اید؟؟
50 روز؟! جسارتا شما ممکنه چندین ماه هم در کلیرنس بمونیدا! ایالات متحده با اروپا خیلی فرق داره و حتی اینطور بگم شما اگر خیلی هم پاک باشین از نظر رزومه باز هم مممکنه در تور کلیرنس های طولانی گیر کنید!
به نظر من صبر کنید ولی اگر عجله دارید میتونید با شماره تلفن های سفارت تماس بگیرید یا ایمیل پیگیری بزنید. هر دو اینها در سایت سفارت ایالات متحده در قسمت contact us موجوده. البته بی نظمی دبی رو نیز در نظر بگیرید.
باحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.