24-04-2016, 10:28 PM
(24-04-2016, 09:30 PM)ali agha نوشته: درود بر شمادوست عزیز راهنمایی که میتونم بکنم اینه که ظاهرا شما از میزان کلیرنس ویزاهای توریستی خبر ندارید که حتی ممکنه تا 1 سال هم طول بکشه. علتش هم نه مسایل امنیتی بلکه قرار گرفتن در رده های آخر از نظر اهمیت این نوع ویزا میباشد در مقابل ویزاهای کاری تحصیلی علمی عاجل ....
برای ویزای توریستی اقدام کردم و نمیدونم که اگه ایمیل بزنم چون مصاحبه فارسی بود به زبان فارسی بنویسم یا انگلیسی و چه متن و مطلبی؟
و راهنمائی های دیگه اگه نیاز هست ممنون میشم لطف بفرمائید.
بنابراین صبر بهترین توصیه من هست بدون نگرانی.
با این حال شما برید سایت سفارت آمریکا در دبی و قسمت contact us اونجا ایمیل ها و شماره تلفن هست. ایمیل به زبان انگلیسی بزنید من فلانی هستم با شماره کیس فلان در تاریخ فلان اومدم مصاحبه و منتظر نتیجه هستم. آیا میشه از وضعیتم مطلع بشم.؟ اونها به احتمال قوی میگویند شما در کلیرنس پروسه هستید و منتظر باشید حتی تلفنی هم چیز خاصی نمیگن
مگر اینکه مثلا ویزا تون آماده باشه و یه جورایی خبر نداده باشن که خیلی بعیده ولی شدنی هست!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.