26-04-2016, 09:20 AM
(25-04-2016, 06:12 PM)lavender نوشته: 11 بار ریجکت شده بودن... باز اومدن سفارت... این دفعه کلیرنس خوردن.
بله دلیل رد شدن رو گفتن بهشون.
حتی یکی از اقواممون هم 2 ماه پیش رفته بودن دوبی دقیقاً همین حرف رو زده بودن.
حتی ما اقلیت مذهبی هستیم... بازم دلیلشون برای ریجکت رو متوجه نشدیم!
تنها سئوالی که ازش کردن این بوده: کپی پاسپورت دخترتون....
ج: آهان دخترت که سیتیزنه..... ریجکت!
بعد مادم هنگ کرده بود و گفتن چرا؟ گفتن شرایط منطقه.
شما بگو ازش پرسیدن چرا می خوای بری امریکا؟! برمیگردی یا نه؟!
تنها حدس من اینه که چون من سیتیزنم و میتونم برای گرین کارتش اقدام کنم.
دلایلی که سفارت برای رد ویزای متقاضیها ارائه میکنه لزوما درست و دقیق نیست. همون طور که شما هم حدس زدید به احتمال زیاد به خاطر این که شما سیتیزن هستید و میتونید برای ایشون درخواست گرین کارت کنید بهشون ویزا ندادهاند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.